Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 01:30

Παραμένει «πιστός» στην αυτοδιοίκηση ο Κοσμάς Κορωναίος

Τελικώς δεν... ενέδωσε στο pressing τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΚΙΔΗΣΟ, ο Κοσμάς Κορωναίος και δε θα είναι υποψήφιος με κανέναν από τα δύο κόμματα, όπως ανακοίνωσε επίσημα.

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Κορωναίος ξεκαθαρίζει:

 

«Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και αναφορές φίλων και συναγωνιστών, με εμφανίζουν να μετέχω ως υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Αποτελεί τιμή για μένα η συμμετοχή μου αυτή στις εκλογές και θέλω να ευχαριστήσω τους συντρόφους και συναγωνιστές από όποιο μετερίζι κι αν υπηρετούν για το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει στο πρόσωπό μου. Όμως, αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω ότι προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να ακολουθήσω αυτή την ατραπό.
Θα συνεχίσω να υπηρετώ την πόλη μου συμμετέχοντας ενεργά στα τεκταινόμενα ως ενεργός δημοτικός σύμβουλος.Δηλώνω με παρρησία παρών και κυρίως στρατιώτης της ευρύτερης σοσιαλδημοκρατικής παράταξης. Θα έχουμε πολλά να πούμε και να συζητήσουμε στις 26 Ιανουαρίου... Από καρδιάς,καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους βουλευτές του νομού μας, ενώ παραμένω στη διάθεση όλων των συνδημοτών μου για οποιαδήποτε βοήθεια και παρέμβαση. 
Ευχαριστώ πολύ

Μετά τιμής,
Κοσμάς Κορωναίος».