Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 15:18

Η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας καταγγέλλει τη δημοτική αρχή

Σε καταγγελία της στάσης της δημοτικής αρχής Πρέβεζας, απέναντι στη Χ.Α., προχώρησε η ΤΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας.

Η καταγγελία αναφέρει:

 

«Καταγγέλλουμε τη στάση της δημοτικής αρχής Πρέβεζας, όπου στη διακομματική συνεδρίαση νομιμοποίησε πλήρως τη παρουσία των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. Από τη μεριά μας ζητήσαμε να φύγουν από τη διαδικασία αλλά ο δήμαρχος το αρνήθηκε ψελλίζοντας «κάτι για Άρειο Πάγο πως έχει εγκριθεί και τους χωράει όλους».

Σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ θεωρήσαμε πως δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι με εκείνους που έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα του Παύλου Φύσσα και του Σαζχάτ Λουκμάν καθώς και των αμέτρητων θυμάτων των δολοφονικών τους επιθέσεων και για αυτό αποχωρήσαμε από τη διαδικασία .

Μια μέρα μετά τη διαδήλωση στο Παρίσι , όπου στο όνομα της δημοκρατίας διαδήλωσαν οι ηγέτες της υποκρισίας, των ιμπεριαλιστικών πολέμων , του σιωνιστικού απαρτχάιντ, της λιτότητας, που χύνουν το δηλητήριο του ρατσισμού και της ισλαμοφοβίας ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την άκρα δεξιά και τα ναζιστικά κόμματα, η δημοτική αρχή Πρέβεζας εναρμονιζόμενη πλήρως με αυτή τη λογική, μιλώντας για τη δημοκρατία νομιμοποίησε μια ναζιστική οργάνωση , με προφυλακισμένους βουλευτές και με τη δίκη της να εκκρεμεί.

Το αντιφασιστικό κίνημα που έδωσε μάχες ενάντια στους φασίστες που δίνει σθεναρά τη μάχη ενάντια στο ρατσισμό , που μάχεται για τα δικαιώματα των ντόπιων και μεταναστών εργατών από τη Γενική Ανακύκλωση μέχρι τη Μανωλάδα δεν θα αφήσει αυτές τις προκλήσεις αναπάντητες. Θα συνεχίσει τη μάχη ενάντια σε κάθε προσπάθεια της άρχουσας τάξης να σπείρει το δηλητήριο κάθε είδους μισαλλοδοξίας, κάτι που προσπαθούν φανερά το τελευταίο διάστημα, για να οριστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, για να κλείσουν τα γραφεία τους παντού.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί όλο το λαό σε εγρήγορση για να πάνε τα πράγματα αλλιώς, να αλλάξει η πολιτική κι όχι ο διαχειριστής, με μαύρο σε όλο το σάπιο κατεστημένο, με κατάμαυρο στην εγκληματική συμμορία των νεοναζί της Χ.Α. Με τους εργαζόμενους στο τιμόνι της κοινωνίας».