Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 11:30

Σχόλιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας για αναφορές στη συγκέντρωση του ΚΚΕ

Το παρακάτω σχόλιο απέστειλε η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας, σχετικά με την αναφορά στην Πολιτική Συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ από τον κ. Καραμάνη υποψήφιο βουλευτή στην κεντρική ομιλία του στη συγκέντρωση του ΚΚΕ:

«Ο κύριος Καραμάνης στην ομιλία του στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ ανέφερε ότι η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α-Μ.ΑΡ.Σ  «δε θα κάνει αντιπολίτευση επειδή συνεργάζεται με τον Αλαβάνο που είναι με τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και την Ε.Ε».

Πιθανώς ο κ. Καραμάνης λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας,  να μην έχει διαβάσει τις θέσεις της Πολιτικής Συνεργασίας Αγωνιστών/στριών ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ. Γι' αυτό κοινοποιούμε τους συνδέσμους μέσω των οποίων μπορεί, αφιερώνοντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του, να διαπιστώσει τι ακριβώς υποστηρίζουμε, ώστε την επόμενη φορά να μην προβαίνει σε ανακριβείς και ψευδείς αναφορές. Κοινή εκλογική διακήρυξη ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.-Μ.ΑΡ.Σ. | ΑΝΤΑΡΣΥΑ – antarsya.gr.

Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ πιστεύουμε ότι μπροστά στις κρίσιμες μάχες που έρχονται, στην επιθετικότητα του 'μαύρου μετώπου' και στην κραυγαλέα συνθηκολόγηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, οι μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς, πρέπει και μπορούν να βαδίσουν μαζί στο μαζικό κίνημα για να πάρει πίσω ο λαός όλα τα κλεμμένα, για να κερδίσει όσα του ανήκουν, απέναντι σε κάθε διαχειριστική κυβέρνηση.

Η ηγεσία του ΚΚΕ, θα ήταν καλύτερο να ανταποκριθεί σε αυτή την αναγκαιότητα, αντί να 'αγκαλιάζεται' με τον εαυτό της, λασπολογώντας ενάντια στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ».