Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 16:22

Μπόλικο πολιτικό «παρασκήνιο» στο ΣΥΡΙΖΑ Πάργας – Το θέμα θα φτάσει στον Κορωνάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, το «δίπολο» που είχε σχηματιστεί προεκλογικά στην ΟΜ. ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Πάργας, καλά κρατεί και μετά τις εκλογές. Συνεχίζει να υπάρχει μπόλικο πολιτικό «παρασκήνιο», ανάμεσα στις δύο «ομάδες επιρροής» (Νικολάου-Μπόχτη), με την κόντρα -όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ- να φτάνει προσεχώς μέχρι και το νέο Γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος, Τάσο Κορωνάκη.

sirizaaa

Στις 18 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση της Οργάνωσης Μελών και στις 25 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη του κόμματος ψήφισαν για εκλογή νέας Συντονιστικής Επιτροπής και από τη διαδικασία προέκυψε το παρακάτω 9μελές σχήμα:

Αβιτζής Άρης

Γεωργίου Σπύρος

Νικολάου Ανδρέας

Νικολάου Χρήστος

Παναγιώτου Ευάγγελος

Πιτσαρός Μιχάλης

Τσουμπούλης Σωτήριος

Φιλίππου Δημήτριος

Χαχούλη Γιώτα

Συντονιστής στην πρώτη συνεδρίαση μετά τις εκλογές (4 Μαρτίου), εκλέχτηκε o Σπύρος Γεωργίου.

Η άλλη «ομάδα επιρροής» εντός της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Πάργας, διαρρέει πως στη συνέλευση και τη διαδικασία των εκλογών δεν τηρήθηκε η διαδικασία που απαιτείται (μητρώο, μη ενημέρωση όλων των μελών κ.α.) και σε κάθε περίπτωση στέκονται «αντιπολιτευτικά». Είναι πάντως αποδεκτό σε όλους πως όσα έγιναν προεκλογικά, μέσω ανακοινώσεων και καταγγελιών, ακολουθούν το ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πάργας και μετεκλογικά.

Διόλου άσχετο ζήτημα μάλιστα με την όλη υπόθεση είναι οι πληροφορίες, που αναφέρουν ότι το θέμα θα φτάσει κεντρικά (στον Κορωνάκη).

Από την άλλη η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Πάργας, σε ανακοίνωσή της αναφορικά με τις εκλογές, αναφέρει: «Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πάργας, με ενωτικό πνεύμα και αίσθημα ευθύνης, στην κρίσιμη για το λαό μας πολιτική συγκυρία, προσήλθαν με μεγάλη πλειοψηφία στα γραφεία του Κόμματος και άσκησαν το δημοκρατικό τους δικαίωμα εκλογής της νέας Συντονιστικής Επιτροπής...», ενώ αρνούνται κατηγορηματικά πως υπήρξαν παρατυπίες στη διαδικασία.

 

 

Π.Τ.