Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 16:32

Ανακοίνωση της ΔΑΣ για τις εκλογές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Την παρακάτω ανακοίνωση για τις εκλογές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, εξέδωσε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Δ.Α.Σ):

«Η ΔΑΣ ευχαριστεί τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μέσα από τις οποίες βγήκε ενισχυμένη. Όλους αυτούς οι οποίοι, παρά τις συκοφαντίες και τη λάσπη σε βάρος του σωματείου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και ενίσχυσαν τη δική τους φωνή και δύναμη, ούτως ώστε από καλύτερες συνθήκες να δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

Αναλυτικότερα, για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας ψήφισαν 202 εργαζόμενοι (από 181 το 2013), ενώ για το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας ψήφισαν 190 εργαζόμενοι και εκλέχθηκαν 8 αντιπρόσωποι (από 178 και 7, αντίστοιχα το 2013).

 

Συνεχίζουμε μαχητικά και αποφασιστικά

 

Η οργάνωσή μας στα ταξικά σωματεία, στους τόπους δουλειάς, στους κλάδους και στις γειτονιές είναι ο μοναδικός δρόμος για να βάλουμε εμπόδια στα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα, να διεκδικήσουμε την ανάκτηση όλων των απωλειών που είχαμε αυτά τα χρόνια, να αντισταθούμε στα παλιά αλλά και στα νέα «μνημόνια» που μας ετοιμάζουν.

Ο σχεδιασμός της δράσης μας μέσα από τις ζωντανές συλλογικές διαδικασίες των σωματείων, με τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, τη χειραφέτηση από τον παλιό και νέο κυβερνητικό – εργοδοτικό συνδικαλισμό, μπορεί να ανοίξει διέξοδο και προοπτική για να βάλουμε μπρος για όλα αυτά που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας».