Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 20:20

Στην πρόταση της Κυβέρνησης προς τους θεσμούς η ιδιωτικοποίηση του Ακτίου, του λιμάνιου της Ηγουμενίτσας και αρκετών άλλων...

«Βόμβα» ήταν και έσκασε... Στο κείμενο των 47 σελίδων της πρότασης της Ελληνικής Κυβέρνησης προς τους θεσμούς, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το έγκυρο thepressproject.gr (διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την πρόταση), περιλαμβάνεται η ιδιωτικοποίηση του Ακτίου, η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και η... μπάλα μπορεί να πάρει και το Νομό Πρέβεζας, μιας και στην πρόταση προβλέπεται και η ιδιωτικοποίηση μικρών λιμανιών και μαρίνων!

Το Δ.Σ. του ΟΜΥΛΕ σε συνεδρίαση εξέτασε το θέμα των εξελίξεων στο μέτωπο της ιδιωτικοποίησης των Λιμανιών που προωθεί η Κυβέρνηση, τόσο με την συνέχιση των διαγωνιστικών διαδικασιών πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχικού κεφαλαίου των ΟΛΠ & ΟΛΘ, όσο και με τη συνολική ένταξη προς ιδιωτικοποίηση των 12 Λιμανιών (ΟΛΠ – ΟΛΘ και των 10 περιφερειακών Λιμανιών) στην πρόταση της Κυβέρνησης προς τους Θεσμούς - Δανειστές.
«Θεωρούμε ως Δ.Σ. πολιτικά απαράδεκτη την κυβερνητική βούληση για την ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα των Λιμανιών και θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για την ακύρωση της», αναφέρει μεταξύ άλλων το σωματείο!

 

Π.Τ.