Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 02:53

Στα «χαρακώματα» μπαίνει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Πρέβεζας – Σύσκεψη «διαφωνούντων» στο Εργατικό Κέντρο – Αναμένονται παραιτήσεις

«Διαφορετική γλώσσα» μιλούν πλέον πολιτικά αρκετά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και στην Πρέβεζα και όπως σας είχε αναφέρει το atpreveza σε ρεπορτάζ του (διαβάστε ΕΔΩ), η ρήξη πρέπει να θεωρείται πλέον βέβαιη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα «κλειστή» σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που διαφωνούν με τις αποφάσεις της ηγετικής ομάδας και προσεταιρίζονται τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Την ίδια στιγμή μάλιστα στον ίδιο τόπο, αλλά σε διαφορετικό όροφο, πραγματοποίησε συγκέντρωση-συζήτηση και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας, χωρίς ωστόσο να υπάρξει και μεταξύ των συκέψεων κάποια σύνθεση...

Στη συγκέντρωση των «διαφωνούντων» του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας πήραν μέρος εκτός από την κίνηση των «13» και άλλα στελέχη «πρώτης γραμμής» και είναι σχεδόν δεδομένο ότι στις επόμενες 48 ώρες θα ξεκινήσουν και οι παραιτήσεις μελών της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, ενώ θα πρέπει πλέον να θεωρείται σοβαρό το ενδεχόμενο να υπάρξουν παραιτήσεις στα συντονιστικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Πρέβεζας, αλλά και στη Νομαρχιακή Επιτροπή, κάτι που άλλωστε συνέβη και σε άλλες περιοχές της χώρας (μην ξεχνάμε πως παραιτήθηκε και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης).

Το κλίμα ανάμεσα στους «πρώην συντρόφους» για τον έλεγχο του κόμματος έχει οξυνθεί και χαρακτηριστικό είναι πως διεργασίες υπάρχουν και ανάμεσα στα στελέχη εκείνα της Πρέβεζας που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του κόμματος, για την καλύτερη οργάνωσή τους.

Είναι σχεδόν βέβαια πως θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες και ανακοινώσεις στον τοπικό Τύπο...

Ο... εμφύλιος πάντως του ΣΥΡΙΖΑ και στην Πρέβεζα μόλις ξεκίνησε...

 

 

Π.Τ.