Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 10:13

Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ στις δημόσιες υπηρεσίες (photo)

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας:

«Στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, στο Δημαρχείο Πρέβεζας και στο Δικαστικό Μέγαρο πραγματοποίησε επίσκεψη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, το πρωί της Δευτέρας, 7 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος βουλευτής, Κώστας Μπάρκας, συνομίλησαν με δημόσιους υπαλλήλους για θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης, καθώς και για τις συνθήκες εργασίας τους.

foto 2

Ο Κώστας Μπάρκας έκανε αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση της Αριστεράς κατά την επτάμηνη διακυβέρνηση της χώρας και στην προσπάθεια για τη βελτίωση λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης, τονίζοντας «Δώσαμε σαφή δείγματα γραφής τους τελευταίους μήνες, παρά τα εμπόδια που συναντήσαμε: καταργήσαμε την πολιτική επιστράτευση ως απεργοσπαστικό μηχανισμό, εξορθολογίσαμε το πειθαρχικό δίκαιο των δημόσιων υπαλλήλων και ενισχύσαμε την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ως μέσο βελτίωσης της αποτελεσματικότητας και καταπολέμησης της διαφθοράς. Ξεκινήσαμε τη μάχη για τον εκδημοκρατισμό του κράτους. Περιορίσαμε κατά 60% τη δυνατότητα πρόσληψης μετακλητών υπαλλήλων στα πολιτικά γραφεία Υπουργών. Σπάμε τα στεγανά της διαπλοκής και ενισχύουμε δικαιώματα και ελευθερίες».

Σχετικά με το διακύβευμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου τόνισε: «Σε ποιους θα εμπιστευτούμε τη μεταρρύθμιση του κράτους; Σε εκείνους που το κατεδάφισαν; Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί ισχυρή λαϊκή εντολή για να κάνει πράξη τη δημοκρατική ανασυγκρότηση της Δημόσιας Διοίκησης».
Το απόγευμα της Δευτέρας οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν περιοδεία στα χωριά: Καμαρίνα, Κρυοπηγή και Μυρσίνη».