Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 00:44

ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας: «Απύθμενο θράσος και υποκρισία από τη ΝΔ»

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας:

«Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, βουλευτές και κομματάρχες της ΝΔ συγκεντρώθηκαν για την εθιμοτυπική κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους. Δεν είχαμε πρόθεση να ασχοληθούμε με την εκδήλωσή τους, ωστόσο ορισμένες δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν προκλητικές και χρήζουν σχολιασμό από την πλευρά μας. Δημιουργούνται, λοιπόν, εύλογα ερωτηματικά σε όλους μας από το θράσος και την υποκρισία τους.

Ξέχασαν το πελατειακό κράτος – λάφυρο, που έχτισαν την περίοδο της Μεταπολίτευσης, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του κομματικού τους στρατού, εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας;

Ξέχασαν τη διαπλοκή που «έχτισαν» με την εγχώρια οικονομική ολιγαρχία, με τα «θαλασσοδάνεια», τις μίζες και τις χαριστικές ρυθμίσεις;

Ξέχασαν το PSI, τα δομημένα ομόλογα και τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων;

Γνωρίζουμε καλά, γιατί τα στελέχη της ΝΔ έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη ψήφιση της τροπολογίας της κυβέρνησης για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Τώρα, λοιπόν, ας το καταλάβουν καλά, ήρθε η ώρα όλοι αυτοί που για δεκαετίες παρασιτούσαν και απομύζησαν τη ζωτική δύναμη της ελληνικής κοινωνίας, να περάσουν από το ταμείο, να πληρώσουν τους φόρους τους και αυτοί, όπως όλοι οι άλλοι συμπολίτες μας.

Σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία έχει δρομολογηθεί και ολοκληρώνονται  ήδη τα τεύχη δημοπράτησης. Η σύγκρουση με το σύστημα διαπλοκής και η ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου με διαφανείς διαδικασίες, ώστε να προστατευτεί το δημόσιο συμφέρον, ήταν προεκλογική υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ. Και γίνεται πράξη. Άλλωστε, αυτό δε μετράει στην πολιτική;».