Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012 03:05

Το ΠΑΣΟΚ όρισε υπεύθυνο περιφερειακής ανασύστασης Ιονίων Νήσων τον Βασίλη Ιωάννου

Την στρατηγική του στην επόμενη... δύσκολη μέρα του χαράσσει το ΠΑΣΟΚ και σε αυτή θα συμμετέχει ενεργά και ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος στην Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Βασίλης Ιωάννου, ως υπεύθυνος περιφερειακής ανασύστασης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Χθες συνεδρίασε η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου και αποφασίστηκε η συγκρότηση ομάδων πολιτικού και προγραμματικού συντονισμού ανά υπουργείο, με συντονιστή τον αντίστοιχο εισηγητή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ορίστηκαν επίσης οι υπεύθυνοι της περιφερειακής ανασύστασης του κόμματος, οι οποίοι είναι:

Υπεύθυνοι Περιφερειακής Ανασύστασης

Ανατολική Μακεδονία - Θράκη: Τιμοσίδης Μιχάλης – Τσιαούση Ελένη
Κεντρική Μακεδονία: Παπαστεργίου Χρήστος, Σαουλίδης Αντώνης
Θεσσαλονίκη: Παπουτσής Δημήτρης, Μερεντίτη Σούλα
Δυτική Μακεδονία: Κουκουλεκίδης Παντελής
Ήπειρος: Βλατής Γιάννης
Θεσσαλία: Μαμέλης Κώστας
Στερεά Ελλάδα: Αλεξάκος Φώτης, Περλεπέ Κατερίνα 
Δυτική Ελλάδα: Αλευράς Διονύσης
Ιόνια Νησιά: Ιωάννου Βασίλης
Πελοπόννησος: Μίλης Νίκος, Παπαδόπουλος Θανάσης
Κρήτη: Παπασπύρος Σπύρος
Βόρειο Αιγαίο: Νικητιάδης Γιώργος
Νότιο Αιγαίο: Μίχας Γιάννης
Αττική: Κεφαλίδου Χαρά, Παπαηλιού Άσπα, Κουρκούτας Τάσος, Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, Λύτρας Γιάννης, Κανελλόπουλος Λάμπρος, Βογανάτσης Δημήτρης

 

 

Αποφασίστηκε επίσης η συγκρότηση Μονάδας Ανάπτυξης Πολιτικών, που θα υπάγεται απευθείας στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή νέων επιστημόνων.

 

Στην ομάδα μετέχουν οι:


-Κυριάκος Πιερρακάκης, Ειδικός στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία, με μεταπτυχιακές Σπουδές στο MIT, το Harvard University και την Οξφόρδη.
-Θόδωρος Διασάκος, Οικονομολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Berkley (Καλιφόρνια), Αναπληρωτής Καθηγητής στο Κολλέγιο Carlo Alberto (Toρίνο, Ιταλία).
-Πάνος Κολιοστάσης, Πολιτικός Επιστήμων, Διδάκτωρ Πολιτικής Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Queen Mary (University of London).
-Kωνσταντίνος Μπακούλας, Ειδικός σε θέματα Διοικητής Οργάνωσης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Warwick και στην Aston Business School.
-Hρακλής Μπουραντάς, Ειδικός στην Ανάπτυξη Νεοφυών (start –up ) επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Harvard και στο Πανεπιστήμιο Πατρών. 
-Ιωάννης Χατζίρης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ειδικός στη στήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Δραστηριοτήτων Νεανικής Επιχειρηματικότητας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Rotterdam School of Management –Erasmus University.