Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 19:25

«Νόρμα» Μητσοτάκη για να τελειώσουν τα «τσιφλίκια» στη ΝΔ – «Καμπανάκια» και στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας…

IMG 7315

Η ξεκάθαρη εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ένα κόμμα συμμετοχικό και χωρίς «τσιφλίκια», δεν μένει απλώς στα χαρτιά ενός προεκλογικού αγώνα για την Προεδρία της ΝΔ, αλλά δόθηκε και ως «νόρμα» στα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα έχει δοθεί ήδη «κανονιστικό πλαίσιο» στις ηγεσίες των ΝΟΔΕ, για εκείνους τους υπεύθυνους θεματικών δράσεων που είτε εξελέγησαν είτε ορίστηκαν στην πρόσφατη διαδικασία στελέχωσης των κατά τόπους ΝΟΔΕ και απουσιάζουν συστηματικά από τις συνεδριάσεις, αδιαφορώντας για την ενεργό συμμετοχή που έχει εξαγγείλει ο κ. Μητσοτάκης.

Ένας αριθμός «απουσιών» μάλιστα επιφέρει ακόμη και αντικατάσταση των συγκεκριμένων υπευθύνων θεματικών τομέων δράσης ανά Νομαρχιακή Οργάνωση, από της ηγεσίες των ΝΟΔΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι εξελέγησαν δεν είναι συνεπείς δε χάνουν τον τίτλο τους, ωστόσο ο αναπληρωτής τους θα έχει το δικαίωμα ψήφου, ενεργούς δράσης-ενεργού ρόλου και συμμετοχής στα της ΝΟΔΕ.

«Καμπανάκια» για ορισμένους που δε δίνουν σημασία στα κομματικά τους καθήκοντα έχουν ήδη ηχήσει και σε κάποιες περιπτώσεις και στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας. Απομένει να δούμε κατά πόσο θα… τραβηχτεί η κατάσταση, σε σχέση πάντα και με τα όσα έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.