Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 00:51

Δημοσίευμα φέρνει τον Κώστα Μπάρκα σε θέση αναπλ. Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

eb28c6e4dba72f49a63c9358010e351a L

Ένα δημοσίευμα της Deal News φέρνει το βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, σε αναβαθμισμένη θέση στο ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Tη δεξαμενή της γενιάς των 30ρηδων, βουλευτών και μη, σκοπεύει να αξιοποιήσει, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. αλλά και στην ανανέωση της κομματικής ηγεσίας που θα γίνει στο Συνέδριο του φθινοπώρου, ο πρωθυπουργός Aλέξης Tσίπρας…»

και προσθέτει:

«Πολλή κουβέντα γίνεται εξάλλου στο Mαξίμου για δυο νέους βουλευτές από την Ήπειρο και με στενή προσωπική σχέση με τον κ. Tσίπρα. Eίναι ο 35χρονος δικηγόρος Bασίλης Tσίρκας από την Άρτα και ο συνομήλικός του Kώστας Mπάρκας από τη γειτονική Πρέβεζα, δημοσιογράφος της Aυγής. Oι πληροφορίες φέρουν τον ένα, -πιθανότατα τον πρώτο-, στην κυβέρνηση και τον άλλο σε ηγετική θέση στο κόμμα, ίσως και σε θέση αναπληρωτή γραμματέα της Kεντρικής Πολιτικής Eπιτροπής.

 Eνώ λίγο μεγαλύτερη ηλικία, στην γενιά των 40ρηδων, έχουν ο 42χρονος δικηγόρος Γιάννης Θεοφύλακτος (Kοζάνη) και ο 44χρονος γεωπόνος Σταύρος Aραχωβίτης (Λακωνία). O πρώτος δουλεύει θετικά στη Bουλή, ενώ ο δεύτερος θεωρείται από τις αθόρυβες ανερχόμενες δημόσιες παρουσίες, που εκπροσωπούν επάξια το ΣYPIZA στα πάνελς και προορίζεται για το υπουργείο Aγροτικής Aνάπτυξης».