Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 03:04

Την Αγροτική Αγορά επισκέφτηκε ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Μπάρκας και το πρωί του Σαββάτου επισκέφτηκε την αγροτική αγορά που λειτουργεί με πρωτοβουλία των Νέων Αγροτών Πρέβεζας, προκειμένου να ενημερωθεί για την λειτουργία της και ταυτόχρονα να συνομιλήσει με τους νέους αγρότες και τους παραγωγούς.

Ο πρόεδρος της ΕΝΑ Λεωνίδας Ραβανός και άλλα μέλη του Δ.Σ της Ενωσης υποδέχθηκαν το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον ξενάγησαν στον χώρο ενημερώνοντάς τον για την λειτουργία της Αγοράς.

Ο κ. Ραβανός έδωσε έμφαση στην υποστήριξη που παρέχεται προς τους παραγωγούς της περιοχής και κυρίως τους νέους αγρότες, υπογραμμίζοντας ότι μέσω της αγροτικής αγοράς αποδείχτηκε ότι τα προϊόντα μπορούν να φτάσουν κατευθείαν από το χωράφι στους καταναλωτές χωρίς την μεσολάβηση τρίτων.

DSC00846

Την υποστήριξη της πολιτείας έτσι ώστε οι αγρότες να αποκτήσουν τεχνογνωσία ζήτησαν μεταξύ άλλων παραγωγοί που εξέφρασαν έντονο προβληματισμό προς τον κ. Μπάρκα για το μέλλον τους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους νέους αγρότες και ζήτησε να μάθει στοιχεία για το πόσοι επέστρεψαν το τελευταίο διάστημα από τα αστικά κέντρα στα χωριά προκειμένου να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα.

Μιλώντας γενικότερα δε για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο επικεντρώθηκε στο θέμα της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ μιλώντας για ξεπούλημα των πάντων από πλευράς της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση δεν θέλει να σώσει θέλει να πουλήσει» είπε χαρακτηριστικά ο κ,Μπάρκας ο οποίος και ανέφερε ότι θα βρίσκεται πάντα στην διάθεση των Νέων Αγροτών.