Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012 23:54

«Θα μας βρείτε απέναντί σας, σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο...»

Κλιμάκιο συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ, περιόδευσε χθες το πρωί στην Εφορία της Πρέβεζας, όπου είχε συνάντηση με τους διευθύνοντες τον οργανισμό.

Οι διευθύνοντες το παράρτημα της Πρέβεζας, ενημέρωσαν το κλιμάκιο των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ, ότι όσοι εργάζονται στην Εφορία αντιμετωπίζουν κι αυτοί την ίδια οικονομική δυσπραγία, με τους υπόλοιπους εργαζομένους. Πρόσθεσαν δε, πως ο ρόλος τους είναι απλώς διεκπαιρεωτικός και απλώς εφαρμόζουν πολιτικές της κυβέρνησης και εντολές των προϊσταμένων τους στην υπηρεσία.

Ενημέρωσαν επίσης το κλιμάκιο των συνδικαλιστών, για την αύξηση του ΕΕΤΗΔΕ και για τα παλιά και νέα «φοροχαράτσια». Το κλιμάκιο των δυνάμεων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ και οι αντιπρόσωποί του έκαναν ξεκάθαρο με μία φράση πως: «Θα μας βρείτε απέναντί σας, σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο». Αναφέρονται χαρακτηριστικά σε περιπτώσεις που η Εφορία θα δώσει εντολή να κοπεί το ρεύμα, να γίνουν κατασχέσεις και άλλες παρόμοιες καταστάσεις. Εναντιώνονται πολιτικά και κοινωνικά στην οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης και θα «πολεμήσουν» για να ανατραπούν οι αντιλαϊκές πολιτικές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στελέχη του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα, σε συνομιλίες τους με πολίτες: «Το ΠΑΜΕ θα είναι αποκούμπι κάθε λαϊκού ανθρώπου, κάθε εργαζομένου που πλήττεται από τα αντιλαϊκά μέτρα της συγκυβέρνησης των τριών».

Το λόγο κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πήρε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας, Τάσος Κοντομίχης, ο οποίος τόνισε στη διεύθυνση της Εφορίας πως οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις «στενάζουν» από το «κυνήγι» της Εφορίας και των πολιτικών της προϊσταμένων και αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα.

Οι δυνάμεις που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, θα κλιμακώσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, τις δράσεις και τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις για την ανατροπή των πολιτικών που τόσο δεινά έχουν φέρει στον ελληνικό λαό.