Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 21:44

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με επικεφαλής τον Κώστα Μπάρκα βρέθηκε το Σάββατο στη Σινώπη

Στα πλαίσια ενημέρωσης και πληροφόρησης για τα ζητήματα που υπάρχουν στον Νομό Πρέβεζας, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με επικεφαλής το βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα, επισκέφτηκε την Σινώπη το Σάββατο15 Σεπτέμβρη.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων με κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής, καθώς επίσης τέθηκαν σε συζήτηση και οι εξελίξεις όσον αφορά στο ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗ.

Ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας τόνισε, ότι η ακύρωση του «διαγωνισμού» και η οριστική ματαίωση κάθε σκέψης για ιδιωτικοποίηση, η ανακοπή στη συστηματική συρρίκνωση της εταιρείας που καθημερινά εντείνεται, είναι οι πρώτοι στόχοι που θα πρέπει να κατακτηθούν. Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ το μέλλον της ΔΩΔΩΝΗ θα πρέπει να είναι στα χέρια των κτηνοτρόφων, των εργαζομένων, των συνεταιρισμών και της τοπικής κοινωνίας, σε αυτούς που τόσα χρόνια τη δημιούργησαν και την ανέπτυξαν.

Ο αγώνας όλης της κοινωνίας και περισσότερο οι φυσικοί πρωταγωνιστές της ΔΩΔΩΝΗ, οι κτηνοτρόφοι και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αντισταθούν με κάθε τρόπο για την ακύρωση του ξεπουλήματος έχοντας πάντα μαζί τους την αρωγή, τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας.