Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 11:27

Στο… δρόμο για το 20ό συνέδριο του Κόμματος βρίσκεται το ΚΚΕ και στην Πρέβεζα (pics)

IMG 9941

Σε μία γεμάτη από μέλη και φίλοι του ΚΚΕ Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για το 20ο Συνέδριο του Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 30/3 – ¾.

Ομιλητής ήταν το μέλος της μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Θανάσης Τζίμας, ο οποίος στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι επιβεβαιώθηκε στους αγώνες η αναγκαιότητα και αξία της Κοινωνικής Συμμαχίας, η οποία θα πρέπει να ενισχυθεί.

IMG 9940

Ανέλυσε την κατάσταση στο διεθνές κομμουνιστικό κίνημα και τη δράση του ΚΚΕ και την εξέλιξη του συσχετισμού στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, όπου επισήμανε την επιρροή του Κόμματος και πως πρέπει παραπέρα να «δουλευτεί», ενώ υποστήριξε πως η ενίσχυση της οργανωμένης συνδικαλιστικής δράσης είναι συστατικό στοιχείο της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος.

Μεγάλο μέρος της ομιλίας του κου Τζίμα αφιερώθηκε στις εξελίξεις στο διεθνές ιμπεριαλιστικό κίνημα και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι οποίες εμπεριέχουν και κινδύνους πολεμικής εμπλοκής.

IMG 9942

Το atpreveza.gr δημοσιεύει τις θέσεις του ΚΚΕ (κάντε κλικ πάνω στην παρακάτω εικόνα για να τις διαβάσετε).

571155