Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 19:24

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από την Πρέβεζα:"Δεν έχουμε στρατηγική μικρού κόμματος,που θα είναι μπαλαντέρ ανάμεσα στη Δεξιά και στη δήθεν Αριστερά"

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Ήπειρο, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

IMG 0034

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα βρέθηκε στην πόλη της Πρέβεζας όπου συνάντησε στελέχη του προοδευτικού χώρου, εκπροσώπους των τοπικών φορέων και φίλους της Παράταξης ενώ στη συνέχεια  ακολούθησε  συνάντηση με αγροτοκτηνοτρόφους στον Αρχάγγελο.

IMG 0040

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: "Όπως γνωρίζετε αυτές τις μέρες διεξάγεται η διαδικασία ανάδειξης νέου αρχηγού για το χώρο της προοδευτικής παράταξης και συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία γιατί πίστευα και πιστεύω ότι ο νέος φορέας είναι αναγκαίος πρώτα από όλα για τη χώρα και τον έχει ανάγκη για να βγει από την κρίση. Ήταν μια πρόταση που έκανα το 2015 και χαίρομαι που όλοι σήμερα συζητούν και συμφωνούν ότι πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις για να γίνει η προοδευτική παράταξη η άλλη κυβερνητική πρόταση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Εμείς δεν έχουμε στρατηγική μικρού κόμματος, ενός κόμματος που θα είναι μπαλαντέρ ανάμεσα στη Δεξιά και στη δήθεν Αριστερά. Είμαστε και ζητούμε από τους Έλληνες πολίτες να ακούσουν την πολιτική μας πρόταση και να μας δώσουν τη δύναμη για να παίξουμε καθοριστικό ρόλο με τις ιδέες μας και τις απόψεις μας και τα επόμενα χρόνια να μπορέσουμε να κυβερνήσουμε τη χώρα".

IMG 0038

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δεν απέφυγε να ρίξει και τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας: "η καθεμία υποψηφιότητα, ή εγώ τουλάχιστον δεν αμφισβητώ τις άλλες υποψηφιότητες, αλλά ουσιαστικά προτείνω μια εναλλακτική πρόταση. Επειδή πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι η πολιτική μπροστά και όχι τα οργανωτικά θα μπω απευθείας στο θέμα. Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει στον κόσμο είναι το θέμα της ανάπτυξης, που για εμάς η ανάπτυξη έχει να κάνει με την ευημερία των πολλών. Οι ιδεολογίες δεν τελειώσανε, υπάρχει η κοινωνία των λίγων και η κοινωνία των πολλών. Η Νέα Δημοκρατία έχει ως πρόταγμά της την παραγωγή πλούτου και την κερδοφορία των επιχειρήσεων και σταματάει εκεί. Η δήθεν Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος που κυβερνούν σήμερα έχουν ως πρόταγμα να κάνουν τη χώρα από παραγωγική σε εισαγωγική και απλά ο κόσμος να επιβιώνει μέσα της επιδοματικής πολιτικής. Ποια είναι η διαφορετική πρόταση η δικιά μας; Η πρόταση της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, η πρόταση η προοδευτική; Εμείς λέμε ναι στην παραγωγή πλούτου, ναι στην κερδοφορία των επιχειρήσεων, αλλά δεν σταματάμε εκεί. Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να προχωρήσει η κοινωνία μας αν δεν υπάρχουν νέες θέσεις εργασίες με αξιοπρεπείς μισθούς. Δηλαδή χρειάζεται μια νέα συμφωνία πολιτείας, εργαζομένων και εργοδοτών".

IMG 0043

Δείτε το βίντεο: