Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 19:41

«Μάζωξη» κορυφαίων στελεχών της ΝΔ το Σάββατο στο Μέτσοβο παρουσία Καχριμάνη, Γιαννάκη

«Γαλάζια»… μάζωξη αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Μέτσοβο, καθώς η ιδιαίτερη πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ προκρίθηκε να φιλοξενήσει την 3η συνδιάσκεψη των ΕΚΟ (Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ) με θέμα: «Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο & ιδιωτικό τομέα στην πρώτη γραμμή για την έξοδο από την κρίση. Ο ρόλος των ειδικών κομματικών οργανώσεων».

Στο Grand Forest Metsovo μεταξύ αυτών που θα κάνουν την έναρξη των εργασιών της Συνδιάσκεψης θα είναι και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ, Στέργιος Γιαννάκης.

Στο Μέτσοβο θα βρεθούν και όλοι οι βουλευτές Ηπείρου της Νέας Δημοκρατίας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης και ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ. Βασίλης Σπανάκης.

Για τους μετέχοντες τη Συνδιάσκεψη έχει προγραμματιστεί επίσης επίσκεψη στο αρχοντικό «Μιχαήλ Τοσίτσα», στην Πινακοθήκη «Αβέρωφ» και στο Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ, τρία από τα πιο εμβληματικά έργα του Ευάγγελου Αβέρωφ στο Μέτσοβο.