Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 19:33

Παρέλαση πιθανότατα χωρίς βουλευτές και... εκπρόσωπο Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα

«Φτωχή» θα είναι η αριθμητική παρουσία των επίσημων αρχών του τόπου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Πρέβεζα, προς τιμήν όλων όσων θυσιάστηκαν, για την ελευθερία της πατρίδος.

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Στέφανος Κομνηνός.

Το «παρών» θα δώσει ο Αντιπεριφερειάρχης P.E. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης, εκπρόσωποι πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών φορέων, εκπρόσωποι της θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου, καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας. Δεν θα είναι όμως κατά πάσα πιθανότητα, οι δύο βουλευτές της Πρέβεζας, Δημήτρης Τσουμάνης και Κώστας Μπάρκας, οι οποίοι έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις εκείνη την ημέρα. Σήμερα ωστόσο θα απαντήσουν οριστικά για το τι θα πράξουν.

Θα απουσιάσει επίσης εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, καθώς δεν υπάρχει επίσημη παρουσία της στην πόλη, ώστε να αποσταλεί κάπου η πρόσκληση που τυπικά αποστέλλεσται από τις Περιφέρειες αυτές τις ημέρες. Παραμένει ακόμη ερωτηματικό, αν εκπρόσωπός της θα ζητήσει να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων.

Την... παράσταση πάντως στις παρελάσεις στην Πρεβεζα την «κλέβουν» πάντα οι μαθητές. Τα νιάτα της πόλης. Και έτσι πρέπει να γίνεται άλλωστε...