Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 03:23

Θέματα αιχμής για το λιμάνι στα οποία δεν παίρνει απάντηση στο δημοτικό συμβούλιο ανακινεί η Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία:

 

«Σε δύο θέματα εστίασε η Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία, στο πλαίσιο ερώτησης (αρ. πρωτ. 355/14-3-18) που υπέβαλε προς τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας : στην παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου στη Μαρίνα Πρέβεζας Α.Ε. και στο θέμα αλλαγής θέσης και τρόπου κατασκευής του κυματοθραύστη.

Συγκεκριμένα, η Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία αναφέρει « Με την 166/2017 απόφασή σας εγκρίνατε την κατασκευή οικίσκου με σκοπό την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην Κοινοπραξία Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας Α.Ε. Η κατασκευή γίνεται σε κοινόχρηστο χώρο αρμοδιότητάς σας (χώρος στάθμευσης)» και κάλεσε τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας να δώσει, εγγράφως, ξεκάθαρες απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

Με ποιους όρους παραχωρήθηκε ο κοινόχρηστος δημοτικός χώρος στην εταιρεία;

Για ποιους λόγους ανατράπηκε η απόφαση 185/2016 του προηγούμενου Δ.Σ. και αποφασίστηκε από το νέο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου η αλλαγή θέσης και ο τρόπος κατασκευής του κυματοθραύστη;».

Απαντήσεις επί της ουσίας δεν έχουν δοθεί μέχρι σήμερα στο κατ’ εξοχήν πολιτικό όργανο που είναι το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας. Ας ελπίσουμε στην επόμενη συνεδρίαση…