Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 02:49

Έτσι θα γίνουν το Σολωμού και το Πεδίο Βολής (pics) – «Πέρασε» ο σχεδιασμός εν μέσω διαφωνιών στο δημοτικό συμβούλιο

Πριν από μερικά 24ωρα το atpreveza.gr (δείτε ΕΔΩ), σας είχε περιγράψει το σχεδιασμό για την πρώτη φάση της σύνταξης του Master Plan για το πρώην στρατόπεδο «Σολωμού» και το πρώην «Πεδίο Βολής» στον Παντοκράτορα, που απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας το βράδυ της Δευτέρας. Τελικώς η πρώτη φάση, όπως την κατέθεσαν οι μελετητές «πέρασε» κατά πλειοψηφία από το σώμα, με τις θετικές ψήφους της πλειοψηφίας των συμβούλων της παράταξης του κου Μπαϊλη (ΠΑΡΩΝ ψήφισαν οι κ.κ. Κώτσης και Κατσιπανέλης, ο ανεξάρτητος σύμβουλος Γιώργος Νίτσας και η ΑΣΥΠ, ΚΑΤΑ η Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία, η Δύναμης Ενότητας και Δημιουργίας και η Λαϊκή Συσπείρωση).

IMG 2349

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, ο κ. Τσιρώνης και η κα Ζώη, οι οποίοι παρέθεσαν την αναλυτική πρότασή τους, την οποία παρουσιάζουμε παρακάτω κατ’ αποκλειστικότητα, για να έχετε μία εικόνα της πρότασης επένδυσης.

29666304 10155533406187648 1437944427 n

Έγινε μία ενδελεχής συζήτηση, παρουσία αρκετού κόσμου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, που κράτησε 5 ώρες και εκτός των συμβούλων, ερωτηματικά και την αντίθεσή τους στην επένδυση εξέφρασαν εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Παντοκράτορα, του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας, του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ α’ βαθμού Ν. Πρέβεζας, της ΕΛΜΕ Πρέβεζας, της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας, του ΚΚΕ, της Περιβαλλοντικής Εταιρείας Πρέβεζας, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πρέβεζα».

IMG 2407

Όπως αντιλαμβάνεστε η καταγραφή στο «χαρτί» όλων των παρεμβάσεων είναι πρακτικά αδύνατον να γίνει εντός της ημέρας, οπότε σταδιακά οι συντάκτες του atpreveza.gr θα μεταφέρουν όλες τις απόψεις γύρω από ένα ζήτημα κομβικό για την πόλη μας, που μαρτυρά και διαφορετικές προσεγγίσεις.

Δείτε παρακάτω την πρώτη φάση της πρότασης που εγκρίθηκε: