Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 12:33

Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο για την τελική νίκη των λαών! (pics)

Μαζική κινητοποίηση καταδίκης της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Συρία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στην Πρέβεζα μετά από κάλεσμα της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Γιώργος Πούμπης, πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Πρέβεζας και μέλος της διοίκησης του ΕΚ Πρέβεζας. Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

Η Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς του νομού να δώσουν μαχητικό και μαζικό παρόν την Τρίτη 1η Μάη στην Απεργιακή συγκέντρωση στο Φόρο στις 10 πμ και στην κατάθεση στεφάνων στις 12 στο μνημείο Κάππα στον Άγιο Θωμά.

IMG 3821

Την Τετάρτη 2 Μάη προχωράμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια στις 8.30 πμ ενάντια στην ποινικοποίηση της δράσης όσων αγωνίζονται για να προστατεύσουν την εργατική-λαϊκή κατοικία.

Συγκεκριμένα, δικάζονται 9 μέλη του εργατικού και λαϊκού κινήματος της περιοχής μας, πρωτοπόροι αγωνιστές, εκλεγμένοι σε ΔΣ σωματείων, του εμπορικού συλλόγου και στην τοπική διοίκηση με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τρίωρη στάση εργασίας 9-12 πμ που έχουν κηρύξει σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα καθώς και ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας.

Οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν

με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν

 

Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ

 

 

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων