Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 12:24

“Δεξιά διαπιστευτήρια” για το Μακεδονικό με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Πλάι-πλάι με το Νίκο Τζίμα, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, βρέθηκε στο συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας στα Ιωάννινα, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας και Τομεάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΝΟΔΕ, Διονύσης Καλλίνικος.

Με δεδομένο ότι η Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας, αρχηγού... απόντος (ο Μιλτιάδης Κλάπας έχει “μετακομίσει” στην κεντρική πολιτική σκηνή), έχει ουσιαστικά χάσει την παραταξιακή της παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, οι παρεμβάσεις των συμβούλων έχουν ουσιαστικά... εξατομικευτεί!

Και από τη στιγμή που ο κ. Καλλίνικος έχει πλέον και ενεργό ρόλο στη Νέα Δημοκρατία, τα “δεξιά διαπιστευτήρια” είναι πλέον απαραίτητα, εφ' όσον το όνομά του “παίζει” και για επικεφαλής δημοτικής παράταξης που ¨”σιωπηρά” θα στηρίζεται από τη ΝΔ.

Πολύ “αριστεριλίκι” άλλωστε είχε... πέσει πλάι στον κ. Κλάπα.

Η ΑΣΥΠ, με τον Τάκη Παππά μπροστάρη στην ομιλία Ριζόπουλου έχει άποψη γι' αυτό;

Για το Μακεδονικό πάντως αξίζει να σημειώσουμε, πως στο ψήφισμα υπέρ της μη χρήσης του ονόματος Μακεδονία από την ΠΓΔΜ, που πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας ο κ. Παππάς, είχε ψηφίσει θετικά και ο κ. Καλλίνικος...

*Η φωτογραφία είναι από το facebook του κ. Νίκου Τζίμα.