Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 13:01

Για συστράτευση στην υπεράσπιση των κοινών αξιών κάνουν λόγο “Ήπειρος Ανατροπής” και “Συμμαχία Ηπειρωτών” (photo)

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η περιφερειακή παράταξη “Ήπειρος Ανατροπής”:

“Το ενδιαφέρον του κόσμου που εκφράστηκε μέσα από την μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση της Δευτέρας 11 Ιουνίου , αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση μιας προσπάθειας που κατέβαλαν οι περιφερειακές παρατάξεις “Ήπειρος Ανατροπής” και “Συμμαχία Ηπειρωτών”, για την ανάδειξη του νέου τοπίου που διαμορφώνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η αναμενόμενη ψήφιση του νόμου ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1 και η εφαρμογή της απλής αναλογικής.

ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 3

Συστατικό στοιχείο της εκδήλωσης, η συντονισμένη προσπάθεια όλων των ανθρώπων που στοχεύουν στη διαρκή μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, με γνώμονα την ίση ανάπτυξη όλων των περιοχών της Ηπείρου και τον σεβασμό στα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Σε αυτή τη διαδικασία είμαστε όλοι απαραίτητοι και η ενεργή συμμετοχή μας είναι η μόνη εγγύηση για το καλύτερο αύριο που οραματιζόμαστε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την στήριξη της προσπάθειας που κατόρθωσε να “ανθίσει” μέσα σε δύσκολες συνθήκες, φανερώνοντας πως η συστράτευση στην υπεράσπιση των κοινών αξιών, μπορεί και καταφέρνει να επαναπροσδιορίσει τον ρου των πραγμάτων και την πορεία μας”.