Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 15:21

Οι πολιτικές διεργασίες στο δημοτικό συμβούλιο έφεραν... -1 στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας

Η διαμάχη που προέκυψε στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας (δείτε ΕΔΩ) και οδήγησε στη μη εκπροσώπηση στο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, πολλών δημοτικών παρατάξεων (δείτε ΕΔΩ), δημιουργούν ένα “κενό πολιτικής σύνδεσης” ανάμεσα στο δημοτικό συμβούλιο και το ΔΛΤ.

Για παράδειγμα, αρκετά από τα πολύ σημαντικά ζητήματα που συζητούνται στο ΔΛΤ, έρχονται με τη μορφή ερωτήσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, καθώς η διοίκηση του Ταμείου αρνείται πεισματικά να δημοσιοποιεί, μέσω του Τύπου, τις ημέρες και ώρες των συνεδριάσεων.

Οι πολιτικές διεργασίες λοιπόν οδήγησαν στο... -1, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας, καθώς πολλούς μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων του Δ.Σ., ένα μέλος του, η κα Φιλία Ρέπα, δεν έχει παραστεί έστω σε μία συνεδρίαση πέρα από την αρχική.

Ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Καλλίνικος, ανεξάρτητα από το αν είχε παράγει έργο στη θέση του μέλους του Δ.Σ., με Πρόεδρο την κα Καζάκου, συμμετείχε ενεργά στις συνεδριάσεις και είχε πολιτική παρέμβαση και με τον τρόπο αυτό, συνέβαλε στη δημοκρατικότητα της λειτουργίας του ΔΛΤ.

Το σίγουρο είναι πως η διοίκηση ενός τόσο σημαντικού οργάνου, δεν ασκείται με... απόντες!

 

 

Π.Τ.