Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 12:22

Πριν... αλέκτωρ λαλήσει τρις προκύπτει και πάλι... ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ στην Πρέβεζα

Είχαμε αναφέρει στο ρεπορτάζ μας στην πρόσφατη πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Πρέβεζα (δείτε ΕΔΩ), πως το ΚΙΝ.ΑΛ. είναι ένα “πολιτικό βρέφος” που προσπαθεί να... μπουσουλήσει, πριν “πνιγεί στην κούνια”.

 

Πριν... αλέκτωρ λαλήσει τρις, η ενότητα που τόσο ευαγγελίζονταν στην εκδήλωση τα μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Πρέβεζα πήγε... περίπατο, καθώς οι δυνάμεις του “Ποταμιού” του Σταύρου Θεοδωράκη χάραξαν δικό τους δρόμο.

Θεωρητικά η “απόσχιση” αυτή από το νέο πολιτικό Κίνημα θα έπρεπε να θορυβήσει τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Πρέβεζας, καθώς στις εκλογές του 2015 το “Ποτάμι” κατέγραψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 3,16% (1.131 ψήφοι στο Νομό Πρέβεζας) την ώρα που ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (Δημοκρατική Συμπαράταξη) είχαν 2.870 ψήφους. Παρ' όλα αυτά η οργανωτική ανυπαρξία του “Ποταμιού” στην Πρέβεζα, σε συνδυασμό με την τότε παρουσία στο ψηφοδέλτιο του 'δυνατού χαρτιού” του Παναγιώτη Ρεμπή που τώρα ακολουθεί... δεξιό δρόμο, δεν προκαλεί ανησυχίες στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ, το οποίο επιστρέφει στη γνώριμη “πολιτική φόρμα” της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με τις επιπλέον προσθήκες των “συνιστωσών σκέψεως”.

Μπορεί το ΚΙΝ.ΑΛ. να “αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι” το γεγονός ότι αποτελεί μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο η πραγματικότητα αποτυπώνεται στα λόγια ενός ηλικιωμένου μέλους του, που ανέφερε σε παλαιότερη πολιτική εκδήλωση για τη διαμόρφωση του ΚΙΝ.ΑΛ: “Μα καλά, για το ΠΑΣΟΚ δε μας φωνάξατε εδώ;”.