Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 11:54

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πρέβεζα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ της ΚΝΕ στην πόλη της Πρέβεζας.

IMG 0716

Από το πρωί μέλη και φίλοι της ΚΝΕ και του Κόμματος στόλισαν το χώρο που θα φιλοξενούσε τις εκδηλώσεις. Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο χώρο όπου υπήρχε έκθεση για τα 100 χρόνια του Κόμματος.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με χαιρετισμό από το Γιάννη Συριόπουλο, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ Πρέβεζας. Ακολούθησε επίδειξη break dance από τον Denis, που εξέπληξε για τις χορευτικές του ικανότητες.

IMG 20180907 232648

Ιδιαίτερα την προσοχή τράβηξε το βίντεο που είχε φτιάξει η ΚΝΕ λίγες μέρες πριν που παρουσίαζε το project με τη μορφή του Γιάννη Ρίτσου, μια πρωτοβουλία που πήραν μέλη και φίλοι της ΚΝΕ για να μάθουν και να τιμήσουν τον κομμουνιστή ποιητή, μιας και φέτος το σύνθημα του φεστιβάλ είναι στίχοι από το “Καπνισμένο τσουκάλι” αλλά και για το λόγο ότι το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο κηποθέατρο της πόλης που φέρει το όνομά του.

IMG 0802

Συγκίνηση προκάλεσε το αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Γιάννη Ρίτσου καθώς και το βίντεο που προβλήθηκε για τα 50 χρόνια της ΚΝΕ.

00 00 29 06.Still001

 Ακολούθησε πολιτική ομιλία από το Νεκτάριο Τριάντη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη σκυτάλη πήραν οι Folk n’ roll οι οποίοι ξεσήκωσαν με τις διασκευές τους αλλά και με δικά τους τραγούδια, και το κέφι και ο χορός να ανάβουν για τα καλά.