Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 11:14

Ανεξάρτητοι Καλλίνικος και Κατέρης με σαφείς αιχμές για τον Μιλτιάδη Κλάπα

Την ανεξαρτητοποίησή τους από την παράταξη "Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας" ανακοίνωσαν και επίσημα με επιστολή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Καλλίνικος και Κώστας Κατέρης, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες του atpreveza.gr

Κατά την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, διάβασε την κοινή επιστολή των δύο δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι αφήνουν σαφείς αιχμές κατά του επικεφαλής της παράταξης κ. Μιλτιάδη Κλάπα, κάνοντας λόγο για έλλειψη  επικοινωνίας και συντονισμού.

Στην επιστολή τους αναφέρουν:

"Η αγάπη μας για την Πρέβεζα, ο σεβασμός στους συμπολίτες μας και η ανιδιοτελής προσφορά, ήταν το κίνητρο που μας ώθησε να πολιτευτούμε, ως Δημοτικοί Σύμβουλοι στον Δήμο μας.

Η παρόρμησή μας και η εντύπωση ότι όλοι οι υποψήφιοι στο Δημοτικό Συμβούλιο είχαν το δικό μας σκεπτικό, μας έκανε να επιλέξουμε ένα ψηφοδέλτιο "Αχρωμάτιστο Πολιτικά", όπως διαβεβαίωνε ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας "Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας".

Διαψευστήκαμε όμως στη συνέχεια, γιατί αποδείχτηκε ότι ο Επικεφαλής του μας άφησε μόνους, εμείς να αγωνιζόμαστε για το καλό του Δήμου μας και αυτός επέλεξε άλλη πορεία. Η έλλειψη  επικοινωνίας και συντονισμού για θέματα που αφορούσαν τον Δήμο μας ήταν ανεπαρκής.

Για τους ανωτέρω λόγους αποφασίσαμε να αποστασιοποιθούμε από τον Συνδυασμό "Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας" που εκλεχτήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος για το καλό όλων μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από κοινού ως Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας και συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Αυτός θα είναι ο κυριότερος λόγος που θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε"


Με τιμή
Διονύσης Καλλίνικος - Κατέρης Κων/νος