Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 12:47

Την Τετάρτη “κληρώνει” για τους υποψηφίους Δημάρχους της Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Πρέβεζας - “Αδυνατίζει” το ενδεχόμενο υποψηφιότητας Γιάπρου

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ σε όλη τη χώρα, θα πρέπει να έχουν αποστείλει μία αναφορά-έκθεση συμπερασμάτων προς τη Νέα Δημοκρατία, για τα ονόματα που ενδέχεται να πάρουν το χρίσμα του κόμματος και να διεκδικήσουν τη δημαρχία στους Δήμους (στην περιοχή μας η αναφορά θα είναι για τους Δήμους Πρέβεζας, Πάργας και Ζηρού). Την προσεχή εβδομάδα (πιθανότατα την Τετάρτη) σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ θα τεθούν επί τάπητος όλες οι εξελίξεις γύρω από την αυτοδιοίκηση στο Νομό.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, η Νέα Δημοκρατία τουλάχιστον για το Δήμο της Πρέβεζας, θα δώσει χρίσμα επισήμως σε κάποιον υποψήφιο. Όπως έχουμε αναφέρει παλαιότερα, με επιστολή τους προς τη ΝΟΔΕ, επιθυμούν να λάβουν το χρίσμα οι Δημήτρης Παππάς, Θεόφιλος Σπυράκος και Γιώργος Νίτσας.

Είχαμε αποκαλύψει επίσης πως το όνομα του δικηγόρου Βασίλη Γιάπρου “παίζει δυνατά” για να είναι ο υποψήφιος και η ΝΟΔΕ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τις αποφάσεις του, καθώς πρόκειται για μία υποψηφιότητα που εξ΄ αρχής δίνει προοπτική νίκης στην Πρέβεζα, παρ' όλα αυτά για μία σειρά από λόγους φαίνεται -με τα μέχρι τώρα δεδομένα- πως ο κ. Γιάπρος δε θα επιλέξει να κατέλθει στην αυτοδιοικητική “μάχη” ως επικεφαλής ψηφοδελτίου.

Στο Δήμο Ζηρού, ο νυν Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα λάβει το χρίσμα, καθώς θεωρείται άκρως πετυχημένος, ενώ στο Δήμο Πάργας πέρα από το όνομα του νυν Δημάρχου Αντώνη Νάστα, ακόμη ένα μέλος της ΝΟΔΕ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Όλα αυτά πάντως θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ημέρες.