Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 11:29

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του atpreveza.gr – Υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Ζάψας

Είχαμε αναφέρει εδώ και μήνες στο ρεπορτάζ μας (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), πως ο Γιώργος Ζάψας θα είναι ο “εκλεκτός” του ΣΥΡΙΖΑ για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ θα υπάρξει κοινή κάθοδος για τις παρατάξεις “Ήπειρος Ανατροπής” και “Συμμαχία Ηπειρωτών”. Μετά και την έλευση του γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη στα Γιάννενα, το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε πλήρως με τον ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων να εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

“Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου συνεδρίασε η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Πάνου Σκουρλέτη, Υπουργών και Βουλευτών της περιοχής μας, των Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών και Αυτοδιοικητικών στελεχών, προκειμένου να συζητήσει τις επιλογές του κόμματος για τις εκλογές στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Στην συνεδρίαση αποφασίστηκε να ενταθούν οι προσπάθειες δημιουργίας του ευρύτερου δυνατού κοινωνικού και αυτοδιοικητικού μετώπου με κέντρο τις ανάγκες των πολιτών. Εκτιμήθηκε ότι ο κοινός βηματισμός των δύο Αυτοδιοικητικών παρατάξεων “ Ήπειρος Ανατροπής” και “Συμμαχία Ηπειρωτών” στο έδαφος των θεσμικών αλλαγών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με κορυφαία την καθιέρωση της απλής αναλογικής, βρίσκεται στην κατεύθυνση συγκρότησης προοδευτικού μετώπου στην περιοχή μας, που είναι απαραίτητο για την ανατροπή στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Στη βάση των παραπάνω, η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή καταθέτει στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις την πρόταση να ηγηθεί του εγχειρήματος αυτού ο Γιώργος Ζάψας”.