Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 15:07

Ο πρώτος ήδη... έκανε πίσω – Αποσύρει το ενδιαφέρον του για το Δήμο ο Βασίλης Ιωάννου

Γράφαμε στο ρεπορτάζ μας πριν από λίγες ημέρες: “Η υποψηφιότητα Γιάπρου ισχυροποιεί το ενδεχόμενο της “ανάκρουσης πρύμναν” για επίδοξους “μνηστήρες” του Δήμου Πρέβεζας – Το “ερωτηματικό” του ΣΥΡΙΖΑ” και πριν ο... αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ήδη ο πρώτος “μνηστήρας” έκανε πίσω, αποσύροντας το ενδιαφέρον του για το δημαρχιακό θώκο.

Ο λόγος για τον πρώην Νομάρχη Βασίλη Ιωάννου, για τον οποίο αναφέραμε στο ρεπορτάζ μας, ότι προϊδεάζει πως θα κάνει πίσω: “Ο πρώην Νομάρχης Βασίλης Ιωάννου έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για το Δήμο Πρέβεζας, και τονίζει ότι καλωσορίζει την υποψηφιότητα Γιάπρου, στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού, ενώ για το αν αλλάζει η συγκεκριμένη υποψηφιότητα το σχεδιασμό του ή το ενδιαφέρον του για το Δήμο, μας απάντησε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν σχετικές επίσημες ανακοινώσεις”.

Οι ανακοινώσεις τελικά ήρθαν μέσω συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Prisma”, όπου δήλωσε μεταξύ άλλων: “... Βεβαίως και μας προβλημάτισε η συγκεκριμένη υποψηφιότητα (Γιάπρου), η οποία όπως φάνηκε τις λίγες αυτές μέρες, έτυχε ευρύτερης αποδοχής, σε σχέση με τη δική μας πρωτοβουλία, ανεξάρτητα αν εμείς δεν καταθέσαμε ακόμη υποψηφιότητα.
Μετά λοιπόν από πολύ σκέψη και επαφές με δεκάδες φίλους από όλο το Δήμο και κυρίως μετά από μεγάλη συζήτηση με τους στενούς συνεργάτες μου, αποφασίσαμε να αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για το Δήμο Πρέβεζας και να συμβάλουμε έτσι στο να δρομολογηθούν εξελίξεις”.