Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 11:38

Πολιτική “σπέκουλα” γύρω από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Πρέβεζας...

Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας πως υπήρξε πρόταση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σε έναν νέο άνθρωπο και επαγγελματία της πόλης, ώστε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας.

Άσχετα με το αν θα δεχθεί ή όχι, γύρω από το ποιος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος με τη Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία, ξεκίνησε μία άνευ προηγουμένου πολιτική “σπέκουλα” με “διαρροές” ονομάτων για να “τεστάρουν” ορισμένοι προθέσεις και προτάσεις για το ποιος μπορεί να είναι ο ιδανικός...

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, τα όποια πολιτικά “παράκεντρα” ενδεχομένως και να λάβουν απαντήσεις δημοσίως από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ημέρες, ενώ είναι ξεκάθαρο πως υπάρχουν συζητήσεις με αρκετά πρόσωπα κύρους επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της πόλης, ώστε να συγκροτηθεί ένα αριστερό-προοδευτικό ψηφοδέλτιο που θα σταθεί με αξιώσεις στην εκλογική “μάχη”.

Αύριο, Τετάρτη, θα συνεδριάσει το συντονιστικό όργανο της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για να προετοιμάσει τη Συνέλευση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, με θέμα τις δημοτικές εκλογές.