Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 22:59

"Στο δρόμο για τον Ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ"...

Στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης στα τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου,  μπήκε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο τριήμερο της Συνδιάσκεψης, 30 Νοεμβρίου και 1-2 Δεκεμβρίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αναμένεται να διαμορφωθεί η φυσιογνωμία του νέου κόμματος της Αριστεράς και η μετάβαση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα, μετά και το δημόσιο ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία που πραγματοποίησαν οι κατά τόπους οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο και στους δήμους Πρέβεζας, Πάργας και Ζηρού ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.

IMG 3465 copy

Οι κάλπες στήθηκαν το Σάββατο στο δήμο Πρέβεζας και στον δήμο Πάργας και χθες στο δήμο Ζηρού κι έτσι μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αντιπρόσωποι στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα είναι από την Πρέβεζα οι:

1. Λελοβίτης Παναγιώτης

2. Χάιδας Ηλίας

3. Τσακανιά Βιργινία

4. Παπανίκος Διονύσης

5. Κωνής Δημήτρης

6. Νόβας Μιχάλης

7. Βελέντζας Σπύρος

8. Μιχελάκου Καλλιόπη

9. Κορωναίος Γιάννης

10. Καραγιάννη Σταυρούλα

11. Καραβίδας Κώστας

12. Κατσάβαρου Ευαγγελία

Από τον δήμο Πάργας, όπου για πρώτη φορά δημιούργηθηκε αυτόνομη οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, οι αντιπρόσωποι θα είναι οι:

1. Τσάτσης Σπύρος

2. Ζουρουφίδου Μαίρη

3. Τζιμούλης Σωτήρης

4. Νικολάου Ανδρέας

Και από το Δήμο Ζηρού εκλέγονται οι:

1. Καμπουράκης Κώστας

2. Καρατζένης Βασίλης

3. Κακοσίμος Ηλίας

4. Γιάννου Τασία

Στη Συνδιάσκεψη θα συμμετέχουν επίσης ως αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, ο Σπύρος Παγκράτης μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής και ο Κώστας Μπάρκας Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας.

«Στο δρόμο για τον Ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ, καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της κοινωνίας για την ανατροπή της πορείας παρακμής και του σάπιου πολιτικού συστήματος, που εκβαραθρώνει τη χώρα και τα μεσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα» είπε χαρακτηριστικά το στέλεχος της τοπικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Ηλίας Χάιδας, αναφερόμενος στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που στόχο έχει τη διαμόρφωση ενός νέου μαζικού πολιτικού φορέα που θα ανατρέψει τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων και θα οδηγήσει τη χώρα σε μια άλλου είδους διακυβέρνηση.