Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 00:50

Δημητρίου για Καχριμάνη: “Στηρίζεται στο πελατειακό σύστημα και την προσωπική εξυπηρέτηση” - Αιχμές για Ζάψα (vid)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε σε συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας ο επικεφαλής του συνδυασμού που θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής για την Περιφέρεια Ηπείρου, Δημήτρης Δημητρίου, αλλά και τα όσα υποστήριξε για τον νυν Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, στην ομιλία του σε πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Margarona Royal, με αφορμή την παρουσία στην Πρέβεζα του γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Γραμματέα καλώς ήρθες στην Ήπειρο. Μία Ήπειρο που ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια, μιας και το Κίνημα Αλλαγής βρέθηκε έξω από τις διαδικασίες. Ερχόμαστε να διεκδικήσουμε αφ' ενός την Περιφέρεια της Ηπείρου, προτάσσοντας λογικές δημοκρατίας, προτάσσοντας την άλλη λύση, τη φιλοσοφία του άλλου τρόπου διοίκησης της Περιφέρειας, που θα βγάλει την Περιφέρεια Ηπείρου από τις τελευταίες θέσεις σε επίπεδο ανάπτυξης και οικονομικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι προτάσεις μας είναι καθαρές. Έχουμε γυρίσει όλα τα χωριά και τις πόλεις της Ηπείρου. Η δουλειά που γίνεται είναι ενθουσιώδης και θα καταλήξουμε μετά το Γενάρη να καταθέσουμε ένα πολιτικό πρόγραμμα και να συζητήσουμε με τον κόσμο πρόσωπο με πρόσωπο, χωρίς να έχουμε κανέναν δισταγμό και να τους πούμε την αλήθεια για το πως πρέπει να διοικηθεί και να αναπτυχθεί η Ήπειρος.

47475655 2813603088657272 6174399127363780608 n

Για να ξαναφέρουμε τον κόσμο πίσω, να κρατήσουμε τους νέους πίσω και να συνεργαστούμε με τους Δήμους στην πρωτοβάθμια δημοτική διοίκηση. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο κοντά μας γιατί είναι και πολιτικό θέμα και θέμα της ζωής μας”, είπε αρχικά στην τοποθέτησή του ο κ. Δημητρίου και πρόσθεσε, απαντώντας σε ερώτηση για την υποψηφιότητα Ζάψα:

Υπήρχαν κάποιες διαδικασίες, τις οποίες η Συμμαχία Ηπειρωτών δεν τίμησε, αναφορικά με το Κίνημά μας και νομίζω ότι αυτή ήταν η αιτία του κακού. Έγινε μία μονόπλευρη διαδικασία, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε ξαφνικά να είναι ο επικεφαλής αυτής της διαδικασίας στην Ήπειρο και νομίζω ότι δεν τιμά ούτε εμάς ως Ηπειρώτες αυτό, ούτε εμάς ως πολιτικούς. Και αυτό φάνηκε άλλωστε από τη στιγμή που η Συμμαχία Ηπειρωτών δε στήριξε τη συνένωση των παρατάξεων. Είναι ολοφάνερο εξάλλου ότι μόνο ο κ. Ζάψας αποχώρησε και πλέον εκπροσωπεί το ΣΥΡΙΖΑ. Η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζει υποψηφίους σε όλες τις Περιφέρειες επικεντρώνεται στη λογική της διάλυσης. Αφού δε μπορεί να φτιάξει παρατάξεις, προτιμά να διαλύει και αυτές που υπάρχουν. Εμείς λοιπόν αντιστεκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία, δε ντρεπόμαστε να υπάρχουμε και αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας δει να κερδίζουμε πολύ ευχαρίστως να μας χαιρετά.

Μπορώ να σας πω με μεγάλη εγκυρότητα ότι αυτή τη στιγμή σε όλη την Ήπειρο τα άτομα που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να στηρίξουν την προσπάθειά μας είναι πολύ περισσότερα από αυτά που χωράει ένα ψηφοδέλτιο. Άρα θα γίνει μία επιλογή προσώπων, σε συνεργασία με τις Νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις”.

47080643 2209963812598378 1098248714117447680 n

Αργότερα στην πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ. εκανε ευθεία επίθεση στον Περιφερειάρχη Ηπείρου λέγοντας:

Η σημερινή ηγεσία της Περιφέρειας Ηπείρου είναι συντηρητική και δεν αγγίζει τη δική μας φιλοσοφία. Είναι ενός ανδρός αρχή και στηρίζεται στο πελατειακό σύστημα και την προσωπική εξυπηρέτηση. Γι' αυτό και την παράταξή μας την ονομάζουμε “Ήπειρος Όλον”. Ο προεκλογικός μας αγώνας θα ξεκινήσει από την Πρέβεζα, την πιο αδικημένη περιοχή”.

 

Πολυμέσα