Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 13:16

Επισκέψεις Κώστα Μπάρκα σε νοσοκομείο, ξενώνα «Εστία» και κοινωνικές δομές Δήμου Πρέβεζας

Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, τον ξενώνα «Εστία» του προγράμματος «Ψυχαργώς» των δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και τις δομές αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής του Δήμου Πρέβεζας επισκέφθηκε το διήμερο 20 και 21 Δεκεμβρίου ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κώστας Μπάρκας, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Αρχικά, το πρωί της Πέμπτης (20/12), ο κ. Μπάρκας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας. Ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου, κ. Μίλτο Παππά για τη λειτουργία του νοσοκομείου, τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξής του. Στη συνέχεια, ο κ. Μπάρκας κατά την περιήγησή του στους χώρους του νοσοκομείου, αντάλλαξε ευχές με το νοσηλευτικό, το ιατρικό και το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος. Επίσης, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς.

foto 10a

Ακολούθησε η επίσκεψη στον ξενώνα «Εστία» του προγράμματος «Ψυχαργώς». Η επιστημονικά υπεύθυνη της δομής, κα Μπόρου, ενημέρωσε τον βουλευτή για τη λειτουργία και την προσφορά της δομής στον τομέα της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Από την πλευρά του, ο βουλευτής συνεχάρη την κα Μπόρου και τους εργαζόμενους της δομής για το κοινωνικό έργο που επιτελούν και ευχήθηκε στους ενοίκους του ξενώνα καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

Σήμερα το πρωί, ο κ. Μπάρκας επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), το Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης Γυναικών, την Πρόνοια και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πρέβεζας. Τον βουλευτή υποδέχτηκε η εντεταλμένη σύμβουλος Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Πρέβεζας, κα Ελευθερία Αγγέλη, καθώς και εργαζόμενοι των εν λόγω δομών, οι οποίοι είχαν συνομιλία μαζί του για την κοινωνική προστασία που προσφέρουν. Τέλος, ο βουλευτής εξέφρασε τις θερμές ευχές του για τις Άγιες Ημέρες, για υγεία, χαρά και αισιοδοξία, στους εργαζόμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου Πρέβεζας, καθώς και σε όλους τους πολίτες που συνάντησε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.