Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 14:54

Πολιτική “σπέκουλα” εις βάρος του βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα για τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας...

Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα δεν ολοκληρώνει τις διαδικασίες για την ανάδειξη επικεφαλής της δημοτικής του παράταξης, που θα διεκδικήσει το Δήμο Πρέβεζας, τόσο δίνεται χώρος σε ορισμένους που “πουλάνε” πολιτικό παιχνίδι και “σπέκουλα” για να διεκδικήσουν αυτοδιοικητική ύπαρξη με “φθαρμένα υλικά” του παρελθόντος, να διακινούν σενάρια που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Ένα τελευταίο σενάριο από τους “σπεκουλαδόρους” της πολιτικής, το οποίο μάλιστα έφτασε ήδη στα αυτιά μελών της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα, αλλά και στα αυτιά του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, έχει να κάνει με το ότι ο βουλευτής στηρίζει για Δήμαρχο “προβεβλημένο” στέλεχος της Κεντροαριστεράς με μακρά εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και το έχει προτείνει μάλιστα και στο γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, το σενάριο προκάλεσε οργή στον ίδιο το βουλευτή, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του και μέλη του κόμματος ότι κάποιος παίζει παιχνίδι εις βάρος του και μάλιστα άσχημο, καθώς ο ίδιος συνομιλεί και μιλά στα όργανα του κόμματος στην Πρέβεζα, σεβόμενος τις διαδικασίες.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του www.atpreveza.gr, τη δεδομένη χρονική στιγμή ως υποψήφιοι Δήμαρχοι με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα (καθώς δεν έχουν κατατεθεί στην Ο.Μ. επισήμως υποψηφιότητες), συγκεντρώνουν πιθανότητες να είναι:

*Ο Περιφερειακός σύμβουλος και δικηγόρος Δημήτρης Κωνής, ο οποίος στις περιφερειακές εκλογές στην Πρέβεζα είχε συγκεντρώσει ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ένα σημαντικό ποσοστό ψήφων.

*Ο Μηχανολόγος-Μηχανικός και συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Ευκλείδης Φονταράς.

 

Στο πλαίσιο των πολιτικών πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει μέλη της Ο.Μ., ώστε να βρεθεί υποψήφιος ως επικεφαλής έχουν υπάρξει συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο με δικηγόρο με “αριστερές καταβολές”, όσο και με ιατρό ιδιώτη που προέρχεται από το χώρο της Κεντροαριστεράς.

 

Όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν στη συνέλευση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας που είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη.

Μέχρι τότε δεν αποκλείεται τα “πολιτικά παράκεντρα” που δεν συνειδητοποιούν ότι η ίδια η εποχή τα έχει ξεπεράσει, να ρίξουν ακόμη ένα... σενάριο στο τραπέζι. Έτσι για τη “σπέκουλα”... 

Ή και να "επιτεθούν" με κάθε τρόπο σε όσους επιμένουν πεισματικά να κάνουν ρεπορτάζ, όπως πιστεύουμε πως κάνουμε οι συντάκτες του atpreveza.gr.

Όλα είναι πιθανά...

 

 

Π.Τ.