Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 13:07

Επίσκεψη-express του Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Πρέβεζα σε μισογεμάτη αίθουσα και με ρητορική περί Έθνους και Μακεδονίας...

Την πόλη της Πρέβεζας επισκέφθηκε για λίγες ώρες το Σάββατο ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, καλεσμένος της ΔΗΜΤΟ Πρέβεζας, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Η επίσκεψη του κου Κεφαλογιάννη ήταν... express, καθώς ακολούθησε και επίσκεψή του στην Άρτα και η ρητορική του, σε τόνο σαφώς προεκλογικό επικεντρώθηκε στην άρνηση της Νέας Δημοκρατίας στη Συμφωνία των Πρεσπών, με τις γνωστές αρνήσεις της αναφορικά με την ιθαγένεια, τη γλώσσα και την εθνικότητα.

50978692 10156404582213173 8977556051888963584 o

Αν και το “παρών” έδωσαν αρκετοί φίλοι, μέλη και στελέχη του κόμματος, η αίθουσα δε γέμισε, γεγονός που σχολιάστηκε αρκετά για την επιλογή κυρίως της ώρας της εκδήλωσης, καθώς αρκετοί φίλοι του κόμματος βρίσκονταν στις δουλειές τους, ενώ η ΝΟΔΕ Ν. Πρέβεζας -σύμφωνα με πληροφορίες- ενημερώθηκε για την εκδήλωση μέσω των ΜΜΕ.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Βασιλάκης, ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Παππάς, υποψήφιοι Δήμαρχοι Πρέβεζας (Θ. Σπυράκος, Γ. Νίτσας, Ν. Γεωργάκος), ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης, στελέχη της ΝΔ και άλλοι.