Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 13:17

Συνεδριάζει την Τετάρτη στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για την ανάδειξη υποψηφίου Δημάρχου

Την Τετάρτη στις 7μ.μ. στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας πραγματοποιεί διευρυμένη συνέλευση μελών, με βασικό αντικείμενο την επιλογή υποψηφίου Δημάρχου Πρέβεζας και την έναρξη των διαδικασιών για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει το Δήμο Πρέβεζας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του www.atpreveza.gr, τη δεδομένη χρονική στιγμή ως υποψήφιοι Δήμαρχοι με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα (καθώς δεν έχουν κατατεθεί στην Ο.Μ. επισήμως υποψηφιότητες), συγκεντρώνουν πιθανότητες να είναι:

*Ο Περιφερειακός σύμβουλος και δικηγόρος Δημήτρης Κωνής, ο οποίος στις περιφερειακές εκλογές στην Πρέβεζα είχε συγκεντρώσει ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ένα σημαντικό ποσοστό ψήφων.

*Ο Μηχανολόγος-Μηχανικός και συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Ευκλείδης Φονταράς.

Στο πλαίσιο των πολιτικών πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει μέλη της Ο.Μ., ώστε να βρεθεί υποψήφιος ως επικεφαλής έχουν υπάρξει συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο με δικηγόρο με “αριστερές καταβολές”, όσο και με ιατρό ιδιώτη που προέρχεται από το χώρο της Κεντροαριστεράς.