Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 00:27

Π. Καζάκου: "Επειδή υπάρχει στους ανθρώπους κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια, παραιτούμαι από την παράταξη της Δημοτικής Συνεργασίας"

Την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη της Δημοτικής Συνεργασίας ανακοίνωσε η δημοτική σύμβουλος Παρθενία Καζάκου, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς το δήμαρχο Πρέβεζας.

Η κα Καζάκου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας αναφέρθηκε εκ νέου στα ερωτήματα που έχει θέσει επανειλημμένα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και στα οποία όπως επισημαίνει ακόμη δεν πήρε καμία σαφή απάντηση και απευθυνόμενη προς το δήμαρχο τόνισε πως μετά από όλα αυτά παραιτείται από την παράταξη της Δημοτικής Συνεργασίας για λόγους αξιοπρέπειας.

“Κύριε δήμαρχε σίγουρα είστε γνώστης όλων όσων ανέφερα τα οποία αφορούν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, κατά δήλωση του κ. Συγκούνα που έγινε μέσα στο λιμενικό ταμείο στην επίσκεψή μου ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου. Πρέπει πιστεύω να διαβάσατε αυτή την επιστολή, αν όχι να σας την καταθέσω. Επειδή από την πλευρά μου συζητούνται όλα μέσα εδώ και παρότι είστε παρών δεν έχετε πει μέχρι σήμερα τίποτα. Όλα αυτά δεν αποτελούν προσωπική διάσταση και διαμάχη μεταξύ εμένα και του κ. Συγκούνα, αλλά είναι διαφορές πολιτικής στάσης σε θέματα του δήμου από τα πιο σοβαρά ζητήματα που αφορούν την πόλη της οποίας είστε δήμαρχος και επιπλέον έχουν αντίκτυπο και στους δημότες και σε επαγγελματικές ομάδες. Η λογική του κρατώ ισορροπίες σας ωφελεί επιφανειακά, περιστασιακά. Δεν πήρατε θέση ακόμη και όταν ο κ. Συγκούνας στην πρώτη επιστολή που υπέγραψε κατήγγειλε για παράνομες αποφάσεις τους μισούς από τους κοντινούς συνεργάτες σας και αναγκαστήκαμε εμείς να πάρουμε πρωτοβουλία να προστατευτούμε μετά από ένα, δύο μήνες που σερνόταν αυτή η καταγγελία. Εσείς που ήσασταν ο κυρίως καθ' ύλην και κατ' εξοχήν αρμόδιος, ήσασταν απών κ. Δήμαρχε. Κύριοι συνάδελφοι, επειδή υπάρχει στους ανθρώπους κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια, που ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται, παραιτούμαι από την παράταξη της Δημοτικής Συνεργασίας της δημοτικής αρχής, που η ίδια εκεί με οδήγησε και παραμένω ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, σεβόμενη τους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους” ανέφερε η κα Καζάκου στο τέλος της τοποθέτησής της.

IMG 7738

Από την πλευρά του ο κ. Μπαΐλης της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει στη συνέχεια και επανέλαβε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, όπως είχε και στις προηγούμενες, και πως ποτέ δεν έκανε παρεμβάσεις και υποδείξεις στο έργο της.