Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 11:36

“Κληρώνει” για τον υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα – Στις 6.30μ.μ. η συνεδρίαση της ΔΡΣ

Όπως σας αναφέραμε στο ρεπορτάζ μας στο atpreveza.gr (δείτε ΕΔΩ), σήμερα, Δευτέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα θα εκλέξει τον υποψήφιο Δήμαρχό του για το Δήμο της Πρέβεζας.

Η συνεδρίαση της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. και οι υποψηφιότητες είναι 4, όπως άλλωστε σας έχουμε ήδη ενημερώσει. Αυτές των Δημήτρη Κωνή, Ευκλείδη Φονταρά, Γιώργου Γιαννάκη και Κυριάκου Κοτσίνη.

Ενδεχομένως να υπάρξει τελικώς μία “συμφωνία κυρίων” και να οριστεί χωρίς ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη ο υποψήφιος Δήμαρχος, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθηθεί η πλέον δημοκρατική οδός της ψήφου.

Η πολιτική πλατφόρμα της υποψηφιότητας που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως έχει ήδη μπει, όπως και ο στρατηγικός στόχος, που δεν είναι άλλος από το να φτάσει ο υποψήφιος του κόμματος στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Αναφορικά με την πολιτική πλατφόρμα, το βάρος θα δοθεί στη μεταρρύθμιση του νέου εκλογικού νόμου, στο πρόγραμμα Φιλόδημος που έχει “λύσει τα χέρια” των Δημάρχων, οι προσλήψεις στους Δήμους, ενώ θα υπάρχει και δριμεία κριτική στην περίοδο της δημαρχίας Μπαϊλη και στο “πελατειακό σύστημα”, όπως το ονομάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει διαμορφωθεί στο Δήμο Πρέβεζας.