Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 16:01

“Ανέβασαν”... λόγω συνωνυμίας ή σκοπίμως στην πολιτική “Γέφυρα” τον πρώην Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γιαννούλη

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πρόσφατα η νέα πρωτοβουλία πολιτών «Γέφυρα», με κεντρικό θέμα "... την Ευρώπη που διολισθαίνει σε φιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας και την ακροδεξιά ρητορική που διεκδικεί ολοένα και περισσότερο χώρο, η οποία κάνει επιτακτική τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη να φαντάζει μονόδρομο" παρουσιάστηκε και η διακήρυξή της, που υπογράφεται από περισσότερους από 100 πολίτες.

Πλάι λοιπόν σε Μπίστη, Μπουτάρη, Ρεπούση και αρκετούς άλλους εμφανίστηκε το όνομα “Νίκος Γιαννούλης”. Αυτόματα κυκλοφόρησε ένα πολιτικό σενάριο ότι ο πρώην Δήμαρχος Πρέβεζας... ανέβηκε στη “Γέφυρα” της Κεντροαριστεράς.

Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza.gr με το Νίκο Γιαννούλη, μας ξεκαθάρισε πως παραμένει σταθερά στον πολιτικό χώρο που υπηρέτησε, το ΚΚΕ και πως είτε πρόκειται για συνωνυμία είτε για μία κακόβουλη φάρσα η εμφάνιση του ονόματός του στους υπογράφοντες. Πρόσθεσε μάλιστα πως και ο ίδιος δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από όσους είδαν τα ονόματα, επανλαμβάνοντας πως δεν έχει υπογράψει τη διακήρυξη ούτε συμμετέχει στην πρωτοβουλία.