Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 12:36

Αναταράξεις που προκαλούν “μίνι-εμφύλιο” στη “γαλάζια πολυκατοικία” της Πρέβεζας με αφορμή το Δήμο Πρέβεζας...

Οι δημοτικές εκλογές στο Δήμο Πρέβεζας, τείνουν να αναδείξουν “πολιτικά τσανάκια” στη Νέα Δημοκρατία στην περιοχή μας, καθώς πέρα από το παρασκήνιο επικρατεί και “πολιτική αντιπαράθεση” και δημοσίως στα social media υποψηφίων Δημάρχων που έχουν επιδιώξει τη στήριξη της ΝΔ είτε κεντρικά είτε σε τοπικό επίπεδο με επιστολή στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ. Νίκο Τζίμα.

Ειδικότερα, στη σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, τον κατηγορούν ότι το 1998 είχε “γυρίσει την πλάτη” στο Δήμο Ζαλόγγου στον κομματικό υποψήφιο της ΝΔ Σαριάνογλου, όπως και το 2010 στην υποψηφιότητα του Στέργιου Γιαννάκη για το Δήμο Πρέβεζας, καθώς συνεργάτης του στήριξε την υποψηφιότητα Μπαϊλη.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας παρουσιάζει υποψηφίους που έχουν ανοιχτά ταχθεί στο παρελθόν στο πλευρό του πρώην βουλευτή Πρέβεζας Τάκη Τσουμάνη, ενώ δημόσια δεν έχει πάρει καμία θέση και ο βουλευτής Πρέβεζας τη ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, με άτομα που τον στηρίζουν να φαίνονται “πολυδιασπασμένα” ανάμεσα στα διάφορα ψηφοδέλτια, μεταξύ αυτών και στο υπό σύσταση ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη.

Νεοδημοκράτες θα εμπεριέχει και το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Ροπόκη.

Όλα αυτά μαρτυρούν μία πολυδιάσπαση στη “δεξιά πολυκατοικία” στην Πρέβεζα.

Μία πολυδιάσπαση, η οποία προκαλείται εκ των έσω και θεωρείται ο “πρώτος γύρος” μέχρι τις βουλευτικές εκλογές.

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, δεν ήταν ο “φταίχτης” ο Νίκος Τζίμας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ...

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, δεν ήταν η αιφνίδια απόφαση του Βασίλη Γιάπρου το πρόβλημα...

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, δε φταίει το atpreveza.gr με την αποκάλυψη της εν δυνάμει υποψηφιότητας Λέων (δείτε ΕΔΩ), για το οποίο “ψάχνονταν” επί ημέρες για τον τρόπο που διέρρευσε...