Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 12:19

Ανακοίνωσε Ευρωβουλευτή που τελείωσε το σχολείο στην Πρέβεζα ο Πάνος Καμμένος

Στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου ανακοίνωσε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Νίκου-Μάριου Διακομιχάλη, ο οποίος έχει τελειώσει το σχολείο στην Πρέβεζα, ενώ διατηρεί ιδιαίτερες και στενές σχέσεις με την πόλη. Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει ως τόπο καταγωγής του την Πρέβεζα στο επίσημο βιογραφικό του μαζί με τη Νίσυρο και την Αγία Άννα Ευβοίας, ενώ τονίζει πως πιστεύει σε μια νέα Ευρώπη, που θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και στη θεωρία των Εθνών-Κρατών.

Ο Νίκος Διακομιχάλης γεννήθηκε στις στις 26 Αυγούστου 1991. Οι γονείς του είναι ο Διακομιχάλης Μιχαήλ (Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – Τμήμα Πρέβεζας) και η Μπολοβίνου Ελένη (Νηπιαγωγός).
Κατάγεται από τη Νίσυρο (Δωδεκάνησα) και την Αγία Άννα (Βόρεια Έυβοια), ενώ έζησε τα εφηβικά του χρόνια στην πόλη της Πρέβεζας, όπου και τελείωσε το σχολείο.

Είναι σύμβουλος σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και διαχείρισης τουρισμού. Τον Δεκέμβρη του 2018 εξελέγη Πρόεδρος της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Το 2009 ξεκίνησε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει μέχρι σήμερα, καθώς πέρασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. 
Το 2015 έως το 2016 μετακόμισε στη Χίο όπου φοίτησε στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου «Διοίκηση, Στρατηγική και Πολιτική Τουρισμού».