Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 13:43

Εποικοδομητικές επαφές του υποψήφιου περ. συμβούλου Δημήτρη Παππά στην κεντρική εκδήλωση της παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου”

Τις προτεραιότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας εν όψει της επόμενης τετραετίας προέταξε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Πρέβεζας Δημήτρης Παππάς, στις επαφές που είχε κατά τη διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης της παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου” που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ο κ. Παππάς συνομίλησε με διακεκριμένους Ηπειρώτες που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκε το σχέδιο «e», το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ηπείρου την τετραετία 2019 – 2023.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία πλήθους φίλων των Οριζόντων Ηπείρου στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας (ΕΒΕΑ) τον ομιλητή χαιρέτισαν με θερμά και τιμητικά λόγια ο Νίκος Καραμούζης, πρόεδρος Grand Thornton Ελλάδος - πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και ο δημοσιογράφος Αθανάσιος Έλλις, διευθυντής στην αγγλόφωνη έκδοση της εφημερίδας Καθημερινή.

Παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων: ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, η πρώην υπουργός και βουλευτής Άντζελα Γκερέκου, η πρώην βουλευτής Μερόπη Καλδή, η πρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού Σοφία Εφραίμογλου, αλλά και διακεκριμένοι Ηπειρώτες, μεταξύ των οποίων οι: Βασίλης Παπαϊωάννου, Κλέανδρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τσαντούλας, Ηλίας Κονοφάγος, Γιώργος Κούρτης, Μιχάλης Λουκάς, Γιάννης Ρέντζος, Βασίλης Λέτσιος.