Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 23:43

Ν. Γεωργάκος:"Αυτές οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν μία ευκαιρία αναγέννησης του δήμου"

Την επιθυμία του να αποτελέσει τον πρώτο σύγχρονο Δήμαρχο manager του δήμου Πρέβεζας με μια διακυβέρνηση στα ευρωπαϊκά πρότυπα επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος πραγματοποίησε τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του, το απόγευμα του Σαββάτου.

IMG 1092

Ο κ. Γεωργάκος εμφανώς συγκινημένος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην απόφασή του να διεκδικήσει το δήμο Πρέβεζας, σημειώνοντας πως αυτές οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν η ευκαιρία για την αναγέννηση του δήμου Πρέβεζας και μετέθεσε την παρουσίαση του Συνδυασμού και του προγραμματικού σχεδιασμού μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

IMG 1091

“Φίλες και φίλοι θα το πω ξεκάθαρα διότι αρκετοί δεν πίστεψαν ότι θα το ακούσουν και άλλοι επένδυσαν στο να μην ποτέ ακουστεί…Είμαι ο Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος από το Δήμο Πρέβεζας, ο οικογενειάρχης, ο αδερφός, ο φίλος, ο ενεργός Δημότης, ο ενορίτης και επιθυμώ μαζί με την εξαιρετική ομάδα ποιότητας και γνώσης που με τιμά με την εμπιστοσύνη της και κοσμεί το ψηφοδέλτιο, να έχω κυρίως την ευθύνη και την τιμή του να εκλεγώ ως ο επόμενος Δήμαρχος Πρέβεζας. Να αποτελέσω τον πρώτο σύγχρονο Δήμαρχο manager μιας διακυβέρνησης στα ευρωπαϊκά πρότυπα με συνεργάτες το σύνολο των ικανών υποψηφίων του Συνδυασμού για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο όλων των Δημοτών και όχι απλά των ψηφοφόρων μας και των κολλητών όπως άλλοι έπραξαν έως και σήμερα” τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος καλώντας του δημότες να αναλογιστούν και να σκεφτούν πολύ καλά τις δύο Κυριακές που θα καθορίσουν το μέλλον και την ποιότητα της ζωής των πολιτών του δήμου Πρέβεζας.

IMG 1081
“Δεν θα περάσουμε σήμερα στην παρουσίαση και την ανάλυση του προγραμματικού μας σχεδιασμού ανάπτυξης, κρατήστε το αυτό, η οποία και έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα μετά το Άγιο Πάσχα, μαζί με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου.  Ενός σχεδίου στρατηγικής ανάπτυξης και όχι απλά μιας λίστας τίτλων και θεωρίας για προεκλογικό εντυπωσιασμό εκτυπωμένη πάνω σε ιλουστρασιόν χαρτί από τα αρχεία των περασμένων εκλογών και τις αντιγραφές άλλων Δήμων… Ο Δημότης το τι περνά στην καθημερινότητα και ποια είναι τα προβλήματα τα ξέρει και αποτελεί με αυτή τη λογική της λίστας τίτλων ένα «πρόγραμμα» από μόνος του. Το «πώς» θα τα λύσει ή θα τα ξεπεράσει είναι που τον ενδιαφέρει να μάθει” τόνισε ο κ. Γεωργάκος, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλία του επισήμανε πως δέχθηκε υπόγειο, ανήθικο και μισθωμένα παράτυπο σκοτεινό πόλεμο.

IMG 1167

“Δημότες της Πρέβεζας ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! Σας καλούμε όλους να έρθετε να ρωτήσετε και να μάθετε για εμάς, σας καλούμε αυτές οι εκλογές να γίνουν μία ευκαιρία αναγέννησης και επαναπόκτησης του ΔΗΜΟΥ από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες του, που δεν είναι άλλοι από τους Δημότες δηλαδή όλους εμάς. Η νίκη των δημοτών είναι η εντολή σας που θα την υπογράψετε με την επιλογή σας στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο ομάδας και ποιότητας “δήμος της καρδιάς μας” κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθηνε και η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Πέγκυ Σταθακοπούλου η οποία πραγματοποιεί περιοδεία στην Ήπειρο.

Έκθεση εικόνων