Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 18:27

Το ψηφοδέλτιο της "Δημοτικής Συνεργασίας" παρουσίασε ο Χρήστος Μπαΐλης

Μια νέα συμφωνία εμπιστοσύνης για την επόμενη 4ετία ζήτησε από τους πολίτες του δήμου Πρέβεζας ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της “Δημοτικής Συνεργασίας”.

IMG 1201

Ο κ. Μπαΐλης έκανε μια σύντομη αναδρομή στην έως τώρα θητεία του και έθεσε τις προτεραιότητες για την επόμενη τετραετία, ενώ στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του, στο οποίο προστέθηκαν 6 άτομα σε αυτά που είχε παρουσιάσει στις 6 Απριλίου, ανάμεσά τους και ο Βαγγέλης Συγκούνας ο οποίος μόλις πριν δύο μήνες είχε παραιτηθεί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

IMG 1176

“Αυτά τα 8 χρόνια δώσαμε σκληρές μάχες για να κρατήσουμε τον Δήμο όρθιο. Και τον κρατήσαμε. Συγχρόνως βάλαμε τον Δήμο μας σε μία άλλη τροχιά, δίνοντας στον Δήμο τον ρόλο που του αξίζει, εξασφαλίζοντας την βιωσιμότητα του Δήμου μας. Αυτά τα χρόνια διαχειριστήκαμε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, διαφάνεια και πολλή συλλογική δουλειά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων 40 χρόνων. Καθιερώσαμε ένα νέο μοντέλο αντίληψης και λειτουργίας. Αλλωστε δεν είχαμε εξαρτήσεις και δεν έχουμε.Αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά. Εγιναν πολλά σ΄ένα αρνητικό οικονομικό περιβάλλον. Και αυτό δεν είναι υπερβολή.Το γνωρίζουν οι περισσότεροι , έστω κι αν κάποιοι επιχειρούν να το μειώσουν ή άλλοι προσπαθούν να το αγνοήσουν ή να το ξεχάσουν.Δυστυχώς γι' αυτούς , ευτυχώς για του Δημότες μας , είναι η αλήθεια.Και την αλήθεια δεν μπορεί να την κρύψει κανείς. Όλα αυτά τα χρόνια κινηθήκαμε με άξονα, πάντα το καλό του τόπου μας και το συμφέρον των Δημοτών μας. Δεν αναλωθήκαμε σε μικροπολιτικές ούτε σε δημόσιες σχέσεις και εξυπηρετήσεις. Αντίθετα αξιοποιήσαμε το χρόνο μας δουλεύοντας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πολύ σκληρά, βάζοντας τα θεμέλια για τα επόμενα χρόνια. Κλείνουμε τα αυτιά σε σειρήνες και σε πολλούς καλοθελητές. Αυτά τα 8 χρόνια βάλαμε ουσιαστικές βάσεις για ένα Νέο σύγχρονο μοντέλλο Διοίκησης κατάλληλο για την επόμενη μέρα της οικονομικής κρίσης. Κάτω από αυτές τις σκληρές συνθήκες δώσαμε προτεραιότητα στην Κοινωνική Πολιτική” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαΐλης σημειώνοντας πως αυτά τα χρόνια έχουν εκτελεστεί έργα 26 εκατομμυρίων ευρώ και σήμερα εκτελούνται έργα 56 εκατομμυρίων ευρώ και έχουν ενταχθεί και βρίσκονται στο στάδιο της Δημοπράτησης έργα 17 εκατομμυρίων ευρώ στο δήμο της Πρέβεζας.

IMG 1188

“Απαιτούνται υπερβάσεις. Γι΄αυτό μαζί θα δώσουμε αγώνες για ένα καλύτερο αύριο.όλοι ΜΑΖΙ θα πρέπει να αναδείξουμε, να προβάλλουμε και να αξιοποιησουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για μια ουσιαστική βιώσιμη,ισόρροπη και δίκαιη χωρική ανάπτυξη. Στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα, την Γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία με έργα υποδομής.Ο τουρισμός σαφώς και είναι ο πιό σημαντικός τομέας οικονομικής ανάπτυξης για την περιοχή μας.Γι αυτό προέχει η ανάπτυξη όλων των μορφών τουρισμού. Η Πρέβεζα σήμερα αποτελεί έναν ξεχωριστό τουριστικό προορισμό και προβάλλεται από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης. Απαιτείται άμεσα να προχωρήσει και η σύνδεση της Πρέβεζας με τους μεγάλους άξονες την Εγνατία και την Ιόνια Οδό. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση του Λιμανιού. Καθώς και ανέγερση Νέου Δημόσιου Νοσοκομείου . Ηδη ο Δήμος μας έχει πραχωρήσει για τον σκοπό αυτό έκταση 50 στρεμμάτων δωρεάν. Επίσης προτεραιότητα θα πρέπει να είναι ο πολιτισμός. Η ξεχωριστή πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας θα πρέπει να διαχυθεί παντού και να μετατραπεί σε γέφυρα που θα συνδέει την παράδοση με το σήμερα και θα ενώσει πρόσωπα και περιοχές” ανέφερε ο κ. Μπαΐλης και καταλήγοντας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο το οποίο όπως είπε είναι ανανεωμένο με υποψηφίους που μπορούν να αποτελέσουν τους καταλύτες για την Πρέβεζα της Νέας Εποχής.

Το ψηφοδέλτιο είναι το εξής:

mpailispsifodeltio

Έκθεση εικόνων