Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 10:32

Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε Ζαλόγγου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία” Χρήστος Μπαΐλης

Τις Τοπικές Κοινότητες Καμαρίνας, Κρυοπηγής, Μεγαδέντρου και Μυρσίνης της Δ.Ε Ζαλόγγου επισκέφθηκε στις 08/05/2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία” κ. Χρήστος Μπαΐλης.

Ο κ.Μπαΐλης πλαισιωμένος από υποψηφίους του συνδυασμού , συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετώπισε διαδοχικά τα τελευταία χρόνια η περιοχή (λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων) , με αποκορύφωμα τις κατολισθήσεις που έπληξαν την Κρυοπηγή αλλά και τις Τοπικές Κοινότητες Μυρσίνης και Μεγαδέντρου.

ΚΑΜΑΡΙΝΑ ΚΡΥΟΠΗΓΗ 2

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε η Δημοτική Αρχή έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι πρωτοφανείς (σύμφωνα με τους ειδικούς) ζημιές, υπογραμμίζοντας ότι τα έργα σήμερα βρίσκονται στην φάση της ολοκλήρωσης.

Ο κ.Μπαΐλης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις αναπτυξιακές δυνατότητες που διαθέτει ο ορεινός όγκος της Δ.Ε Ζαλόγγου ο οποίος συνδυάζει πλούσια ιστορία με ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον και μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης εναλλακτικού τουρισμού βάσει ενός σχεδίου δράσεων το οποίο έχει ήδη εκπονηθεί.

Επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας (συνοδευόμενος από συνεργάτες του) την Πέμπτη 9 Μαϊου παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Ιστορικό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου της Τοπικής Κοινότητας Σκιαδά στην Δ.Ε Λούρου  και συνομίλησε με τους κατοίκους για προβλήματα της καθημερινότητας και τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για την επίλυσή τους.

Από το γραφείο τύπου της “Δημοτικής Συνεργασίας”