Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 10:40

Συνεχίζει τις περιοδείες του και τις επαφές με τους πολίτες σε κάθε γωνιά του Δήμου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του και τις επαφές με τους πολίτες σε κάθε γωνιά του Δήμου ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρήστος Μπαΐλης και επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία” συνοδευόμενος από συνεργάτες του, επισκέφθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο τις Τοπικές Κοινότητες Φλαμπούρων και Μιχαλιτσίου συνομιλώντας με τους κατοίκους για ζητήματα βελτίωσης της καθημερινότητας αλλά και συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό με δράσεις που θα ευνοήσουν την στήριξη του πρωτογενούς τομέα αλλά και την ενασχόληση με τον αγροτουρισμό και τον οικοτουρισμό με μια περιοχή η οποία γειτνιάζει με τον Αμβρακικό Κόλπο

Ο κ. Μπαΐλης αρκετές φορές επεσήμανε ότι ναι μεν η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου αντιμετωπίζεται με ενιαίο σχεδιασμό, ωστόσο στόχο και για την επόμενη τετραετία αποτελεί η “εξειδίκευση” ξεχωριστών μέτρων και παρεμβάσεων για κάθε γωνιά του ενιαίου Δήμου της Πρέβεζας έτσι ώστε να αξιοποιηθούν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή.

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ 1

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας επίσης πλαισιωμένος από υποψήφιους της “Δημοτικής Συνεργασίας” περπάτησε στην παραλία και την αγορά της Πρέβεζας και συνομίλησε με τους πολίτες υπογραμμίζοντας τους ότι η περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών αλλά και η υλοποίηση παρεμβάσεων που θα μετατρέψουν την Πρέβεζα σε ¨πρότυπο¨ ανθρώπινης πόλης θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στον τουρισμό.

Το απόγευμα του Σαββάτου εξάλλου ο κ. Μπαΐλης παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στην εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ στον Ωρωπό Πρέβεζας και αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους και τους επισκέπτες για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Συνεργασίας