Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 03:26

Βαγγέλης Ροπόκης:«Δεσμευόμαστε για τη δημιουργία ενός Γραφείου Διασύνδεσης με τους απανταχού Πρεβεζάνους»

Σε μία προεκλογική συγκέντρωση, που ξεπέρασε τις προσδοκίες, πλήθος Πρεβεζάνων ετεροδημοτών που μένουν στην Αθήνα βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαΐου –ανήμερα της Ημέρας της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου - δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Βαγγέλη Ροπόκη, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ανατροπή».

panfoto2

Η ομιλία του Βαγγέλη Ροπόκη έγινε στο κτήριο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, σε μία κατάμεστη αίθουσα, που αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική, ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υποψήφιου Δημάρχου Βαγγέλη Ροπόκη, οι καλεσμένοι διέκοπταν τακτικά, χειροκροτώντας παρατεταμένα, στέλνοντας μήνυμα νίκης, στο συνδυασμό «Δημοτική Ανατροπή».

Ανθρώπινος αλλά και βαθιά πολιτικός ήταν ο λόγος του Βαγγέλη Ροπόκη , που εμφανώς συγκινημένος για την μεγαλειώδη συγκέντρωση, παρουσίασε το όραμά του, μια πρόταση ανάπτυξης, προοπτικής και ελπίδας, τονίζοντας «Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπου μας, Μαζί το υλοποιούμε».

panfoto4

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας, Βαγγέλης Ροπόκης, έκανε ειδική αναφορά για το ρόλο όλων όσων ζουν μακριά από το γενέθλιο τόπο τους , υπογραμμίζοντας ότι όλοι αυτοί αποτελούν μία μεγάλη δύναμη έμπνευσης και στήριξης της  πόλης που όλοι αγαπάμε - ανεξαρτήτως που ζούμε- της Πρέβεζας.

Το πλήθος ξέσπασε σε παρατεταμένο χειροκρότημα όταν ο Βαγγέλης Ροπόκης ανέφερε: «Δεσμευόμαστε για τη δημιουργία ενός Γραφείου Διασύνδεσης με τους απανταχού ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥΣ. Μία βάση δεδομένων όπου θα μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με όλους τους ετεροδημότες αλλά και με τους ομογενείς».

panfoto3

Μετά το πέρας της ομιλίας,  όλοι οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να ανταλλάξουν προσωπικά χειραψίες με τον Βαγγέλη Ροπόκη και να εκδηλώσουν την αγάπη τους και την στήριξή τους, λέγοντάς του ότι είναι ο μόνος από τους υποψήφιους Δημάρχους του Δήμου  Πρέβεζας, που τους τίμησε με την παρουσία του.

Την εκδήλωση, προλόγισαν δύο εξαίρετοι Πρεβεζάνοι που διαμένουν στην πρωτεύουσα. Ο γνωστός δικηγόρος κ. Κύργιος Χρυσόστομος και η κυρία Σουρτζή Αγγελική, μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Χαλκηδόνας, Ν. Φιλαδέλφειας.