Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 20:22

Η απάντηση του «Θερσίτη» στον γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Πρέβεζας Νίκο Λαμπρακούλη

Με επιστολή του στο www.atpreveza.gr, ο υπογράφων ω «Θερσίτης», το δημοσίευμα στο Φόρουμ Πρέβεζας που προκάλεσε την αντίδραση του γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Πρέβεζας Νίκου Λαμπρακούλη και την οποία καταγράψαμε στην ιστοσελίδα μας (διαβάστε ΕΔΩ), απαντά στο στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Παραθέτουμε την επιστολή:

 

«Προς το atpreveza.gr

ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ

 

Σχετικά με το δημοσίευμα σας «κόντρα ΔΗΜΑΡ- ΣΥΡΙΖΑ» με αφορμή δημοσίευμα του Φόρουμ Πρέβεζας θα ήθελα να παρατηρήσω μιας και είμαι ο υπογράφων το δημοσίευμα, ότι  τα άρθρα με υπογραφή στην εφημερίδα μας απηχούν μόνο τις απόψεις του υπογράφοντα και όχι της συντακτικής επιτροπής, πόσον μάλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά το σκωπτικό -σχόλιο, ήταν μεταφορικό και όχι κυριολεκτικό, παίρνοντας αφορμή από σχόλια των περαστικών της 21 Οκτώβριου που βλέπουν την πινακίδα της Δημαρ.

Όσο για την αντίδραση του γραμματέα της Δημαρ, εντάξει τον πιστέψαμε, έχουν και γραφεία  και διαδικασίες, μάλιστα υπάρχουν και διαφωνούντες! Έλα όμως που ο υπεύθυνος της διεύρυνσης του κόμματος του κ. Μπίστης  που κάθε χρόνο αλλάζει και κόμμα, τον διαψεύδει. Με εισήγηση του στον πρόεδρο αλλά και ανακοίνωση του καλεί τους διαφωνούντες πασοκογενείς, που αποτελούν όπως λέει ξένο σώμα στη Δημαρ να αποχωρήσουν  και  εισηγείται στον πρόεδρο να τους διαγράψει. Να μη βιάζεται ο γραμματέας, θα έχουμε εξελίξεις...

Γιατί ότι ο βήχας και η εξουσιολαγνεία των στελεχών της Δημαρ δεν κρύβονται.

 

Ο Θερσίτης».